- 12 Şubat 2025
- 134
- 33
- 13
- 28
- Konu Sahibi filimsibiseyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neye göre pekiiKız bence
oyy sağlıkla alın kucağınızaaa , bende hamile kaldığım günden beri kız hissediyorumKese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar (doğruluğu olduğunu pek sanmıyorum ) ama bu gebeliğimde kesem yuvarlaktı bebeğim kız![]()
deneyimlediniz mii peki gebeliğinizdeEki Görüntüle 3565622 Ben bu teoriye dayanarak erkek diyorum
Yok malesef ben daha hiç hamile kalamadımdeneyimlediniz mii peki gebeliğinizde
Aynı şeyden öyle düşünüyorum bende fasulye gibiydi oğlum oldu yuvarlıktı kızım geliyor az kaldıKese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar (doğruluğu olduğunu pek sanmıyorum ) ama bu gebeliğimde kesem yuvarlaktı bebeğim kız![]()
Bakalım ne olacakoyy sağlıkla alın kucağınızaaa , bende hamile kaldığım günden beri kız hissediyorum
Yaa masallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz insallahAynı şeyden öyle düşünüyorum bende fasulye gibiydi oğlum oldu yuvarlıktı kızım geliyor az kaldıama tabii hayırlısı olsun
Tam net değil ama benimkinede yorum yapablrmsnz?Eki Görüntüle 3565622 Ben bu teoriye dayanarak erkek diyorum
Amin teşekkür ederimYaa masallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz insallah![]()
KızTam net değil ama benimkinede yorum yapablrmsnz?
o zaman laboquick ovülasyon testini alın inşallah ilk aydan hamile kalırsınızYok malesef ben daha hiç hamile kalamadım
Kullandım yinede olmadı pik günlerini değerlendirdimo zaman laboquick ovülasyon testini alın inşallah ilk aydan hamile kalırsınız
pik öncesi 2 günde 1 ilişki pik gördükten sonra 3 gün üst üste ilişki . instagramdan BİRGEBENİNGUNLUGU bu sayfayı takip edin lütfen yumurtlama masajı filan var .Kullandım yinede olmadı pik günlerini değerlendirdim
Tamamdır çok teşekkür ederimpik öncesi 2 günde 1 ilişki pik gördükten sonra 3 gün üst üste ilişki . instagramdan BİRGEBENİNGUNLUGU bu sayfayı takip edin lütfen yumurtlama masajı filan var .
Aynı şeyden öyle düşünüyorum bende fasulye gibiydi oğlum oldu yuvarlıktı kızım geliyor az kaldıama tabii hayırlısı olsun