Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftalarda bebeğin kemik yapısından tahmin ediyorlar daha yuvarlak hatlılar kız keskin olana erkek diyorlar bana da kız gibi geldi Allah hayırlı etsin inşallahMerhaba kızlarrr 11+6 gebeliğim var aranız da cinsiyet tahmini yapacak olan var mı görseli koyacağım buraya![]()
Kız gibiMerhaba kızlarrr 11+6 gebeliğim var aranız da cinsiyet tahmini yapacak olan var mı görseli koyacağım buraya![]()
Bu haftalarda bebeğin kemik yapısından tahmin ediyorlar daha yuvarlak hatlılar kız keskin olana erkek diyorlar bana da kız gibi geldi Allah hayırlı etsin inşallah
Genelde yuvarlak keseye erkek fasülye keseye de kız diyorlar bu erkek gibi ama bazıları tam tersi oluyorEki Görüntüle 3568272 kese şeklinden yorumlar mısınız
Aynı sekilde bende ekranda pipi gördügüme cok emindim kordonmus meger cünkü bebegim kızBen kız gibi gördüm, aynı haftalarda benimki de böyle duruyordu. Ben bariz pipi gördüğüme yemin edebilirim ama kızmış. Bu haftalarda kabarıklığın açısı önemli
Hayırlısı sağlıklı olur inşallah teşekkür ederimGenelde yuvarlak keseye erkek fasülye keseye de kız diyorlar bu erkek gibi ama bazıları tam tersi oluyor
Banada bakarmısınız 16 haftaBen kız gibi gördüm, aynı haftalarda benimki de böyle duruyordu. Ben bariz pipi gördüğüme yemin edebilirim ama kızmış. Bu haftalarda kabarıklığın açısı önemli
Banada bakarmısınızBu haftalarda bebeğin kemik yapısından tahmin ediyorlar daha yuvarlak hatlılar kız keskin olana erkek diyorlar bana da kız gibi geldi Allah hayırlı etsin inşallah
Banada bakarmısınızKız gibi
Kız gibi gördüm üç çizgisi çok net gözüküyor benceBanada bakarmısınız 16 hafta
Yaa erkek denmişti geçen hafta bu hafta kız erkek bekliyordukKız gibi gördüm üç çizgisi çok net gözüküyor bence
Yaa erkek denmişti geçen hafta bu hafta kız erkek bekliyorduksağlıkla gelsin