- 16 Ağustos 2023
- 40
- -3
- 6
- 32
- Konu Sahibi aysenurays
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kız :)Cinsiyet tahmin edebilecek olan var mı?
Benzetme mi sadece ? Yoksa bildiğiniz bi yöntem mi varBence kız :)
Keseden dolayı yorum yaptım :)Benzetme mi sadece ? Yoksa bildiğiniz bi yöntem mi var
Kese mi kalmış artık 11. Haftada :)Keseden dolayı yorum yaptım :)
10.haftada kese kaybolmaya başlıyor abartmasak miKese mi kalmış artık 11. Haftada :)
Kese şekline göre yapılan yorum benim bildiğim gebeliğin 5-6 haftalarında yapılıyor da ondan şaşırdım10.haftada kese kaybolmaya başlıyor abartmasak mi![]()
Kız gibi geldi bana erkeklerde nub kısmında beyazlık oluyor testisler kısmı. 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım o yüzden ayırt ediyorum çoğunlukla. Sizin kadarken oğlumu söylemişt doktor bana. Bir tahminde bulunmadı mı acaba inşallah sağlıkla gelirCinsiyet tahmin edebilecek olan var mı?
Teşekkürler,erkeğe benzettiKız gibi geldi bana erkeklerde nub kısmında beyazlık oluyor testisler kısmı. 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım o yüzden ayırt ediyorum çoğunlukla. Sizin kadarken oğlumu söylemişt doktor bana. Bir tahminde bulunmadı mı acaba inşallah sağlıkla gelir
Bana da yorum yapar mısın lütfenKız gibi geldi bana erkeklerde nub kısmında beyazlık oluyor testisler kısmı. 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım o yüzden ayırt ediyorum çoğunlukla. Sizin kadarken oğlumu söylemişt doktor bana. Bir tahminde bulunmadı mı acaba inşallah sağlıkla gelir
Sağlıkla gelsin ama usg net değil başka bir resim varsa bakayımBana da yorum yapar mısın lütfenkizinbiri9
Başka resim yok. İlk resimlerinden var onlarda da boş kese ve ilk göründüğü şekli var ataym isterseniz daha burda 7 haftalıkSağlıkla gelsin ama usg net değil başka bir resim varsa bakayım
Elimde başka resim yokSağlıkla gelsin ama usg net değil başka bir resim varsa bakayım
Kalbimden erkek geçti sadece hissiyatım böyle usg den pek belli olmuyor öğrenince haber eder misinizElimde başka resim yok![]()
Gerçekten mi çok istiyoruz erkek olsun iki kızım var melek. Allah onı da nasip eder inşallah. Tabi ki cuma günü gideceğim. İnşallah öğrenirsem dönüş yapacağım. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Hayırlı kandiller dilerimKalbimden erkek geçti sadece hissiyatım böyle usg den pek belli olmuyor öğrenince haber eder misiniz
İnşallah birde erkek bebiş annesi olursunuz iki meyveninde tadını almış olursunuz kızlarınıza da Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı kandillerGerçekten mi çok istiyoruz erkek olsun iki kızım var melek. Allah onı da nasip eder inşallah. Tabi ki cuma günü gideceğim. İnşallah öğrenirsem dönüş yapacağım. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Hayırlı kandiller dilerim![]()
Amin Allah razı olsun. Cümlemizinkine inşallahİnşallah birde erkek bebiş annesi olursunuz iki meyveninde tadını almış olursunuz kızlarınıza da Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı kandiller![]()
Bir oğlum olacak inşallahİnşallah birde erkek bebiş annesi olursunuz iki meyveninde tadını almış olursunuz kızlarınıza da Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı kandiller![]()