Cinsiyet tahmini :))

masal_01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
3
2
1
30
Kızlar selam, bugün 11+6 haftalıgız, 11+3 kem doktora gittim. Cinsiyet tahmini yapar mısınız. Doktor söylemeden Tabiki inanmıyorum ama ilk gebeliğimde buradaki yapılan tahminler tutmustu. Öylesine :) yazayım dedim

Eklentiler

• de424113-801d-468a-b76a-dc4a13376f82.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 81
Erkek

Erkek bence canım

Dr %90 kız derim ama kıyafet alma dedi 10 gün sonra belli olur dedi değişir mi acaba
Sanmıyorum değişeceğini 12haftadan sonra görüyorlar emin olmak için söylemiyorlar herkesin cinsiyetini doğru tahmin ettim neredeyse kendi beneğimin cinsiyetini asla bilemiyorum 16.haftadayım

Sanmıyorum değişeceğini 12haftadan sonra görüyorlar emin olmak için söylemiyorlar herkesin cinsiyetini doğru tahmin ettim neredeyse kendi beneğimin cinsiyetini asla bilemiyorum 16.haftadayım
Yaaaaa sağlıklı olsunlar yeter ki Allahım isteyen herkese versin ben hiç tahmin edemiyorum hislerim de yanlış çıkıyor ama 16. Hafta doktor da göremedi mi henüz

Yaaaaa sağlıklı olsunlar yeter ki Allahım isteyen herkese versin ben hiç tahmin edemiyorum hislerim de yanlış çıkıyor ama 16. Hafta doktor da göremedi mi henüz
Hayır hiç bacak pozisyonuna geçmiyor hep uyuyor uyanıncada el kol sallıyor döndüremedik bi yarın inşallah öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…