ErkekKızlar selam, bugün 11+6 haftalıgız, 11+3 kem doktora gittim. Cinsiyet tahmini yapar mısınız. Doktor söylemeden Tabiki inanmıyorum ama ilk gebeliğimde buradaki yapılan tahminler tutmustu. Öylesine :) yazayım dedim
Canım benimkinede bak yaa
Çok tesekkür ederim yorumladığınız için 10 gün sonra doktora gitcem inş cinsiyet söyler o zaman buraya yazacağım :)
Kız bu açı ve keseden kesin kızCanım benimkinede bak yaa
Merhaba 11+2 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba?
Eki Görüntüle 3531353
Merhaba banada yorum yapar mısınız
Merhaba bana da yorum yapar mısınız 11+2 haftalık
11+6 bizi de tahmin edebilir misiniz lütfen
Kız gibi11+6 bizi de tahmin edebilir misiniz lütfen
Dr %90 kız derim ama kıyafet alma dediKız gibi
Prenses geliyor bence sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim11+6 bizi de tahmin edebilir misiniz lütfen
Erkek bence canımKızlar selam, bugün 11+6 haftalıgız, 11+3 kem doktora gittim. Cinsiyet tahmini yapar mısınız. Doktor söylemeden Tabiki inanmıyorum ama ilk gebeliğimde buradaki yapılan tahminler tutmustu. Öylesine :) yazayım dedim
Sanmıyorum değişeceğini 12haftadan sonra görüyorlar emin olmak için söylemiyorlar herkesin cinsiyetini doğru tahmin ettim neredeyse kendi beneğimin cinsiyetini asla bilemiyorum 16.haftadayımDr %90 kız derim ama kıyafet alma dedi10 gün sonra belli olur dedi değişir mi acaba
YaaaaaSanmıyorum değişeceğini 12haftadan sonra görüyorlar emin olmak için söylemiyorlar herkesin cinsiyetini doğru tahmin ettim neredeyse kendi beneğimin cinsiyetini asla bilemiyorum 16.haftadayım
Hayır hiç bacak pozisyonuna geçmiyor hep uyuyor uyanıncada el kol sallıyor döndüremedik bi yarın inşallah öğreneceğimYaaaaasağlıklı olsunlar yeter ki Allahım isteyen herkese versin ben hiç tahmin edemiyorum hislerim de yanlış çıkıyor ama 16. Hafta doktor da göremedi mi henüz
Merhaba banada bakabilirmisiniz acaba 10 haftalıkHayır hiç bacak pozisyonuna geçmiyor hep uyuyor uyanıncada el kol sallıyor döndüremedik bi yarın inşallah öğreneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?