• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini :))

masal_01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
3
2
1
30
Kızlar selam, bugün 11+6 haftalıgız, 11+3 kem doktora gittim. Cinsiyet tahmini yapar mısınız. Doktor söylemeden Tabiki inanmıyorum ama ilk gebeliğimde buradaki yapılan tahminler tutmustu. Öylesine :) yazayım dedim

Eklentiler

• de424113-801d-468a-b76a-dc4a13376f82.jpeg
    de424113-801d-468a-b76a-dc4a13376f82.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar selam, bugün 11+6 haftalıgız, 11+3 kem doktora gittim. Cinsiyet tahmini yapar mısınız. Doktor söylemeden Tabiki inanmıyorum ama ilk gebeliğimde buradaki yapılan tahminler tutmustu. Öylesine :) yazayım dedim
Erkek

Erkek bence canım

Dr %90 kız derim ama kıyafet alma dedi 😆 10 gün sonra belli olur dedi değişir mi acaba 🌸
Sanmıyorum değişeceğini 12haftadan sonra görüyorlar emin olmak için söylemiyorlar herkesin cinsiyetini doğru tahmin ettim neredeyse kendi beneğimin cinsiyetini asla bilemiyorum 16.haftadayım 😅

Sanmıyorum değişeceğini 12haftadan sonra görüyorlar emin olmak için söylemiyorlar herkesin cinsiyetini doğru tahmin ettim neredeyse kendi beneğimin cinsiyetini asla bilemiyorum 16.haftadayım 😅
Yaaaaa 😍 sağlıklı olsunlar yeter ki Allahım isteyen herkese versin ben hiç tahmin edemiyorum hislerim de yanlış çıkıyor 😆 ama 16. Hafta doktor da göremedi mi henüz

Yaaaaa 😍 sağlıklı olsunlar yeter ki Allahım isteyen herkese versin ben hiç tahmin edemiyorum hislerim de yanlış çıkıyor 😆 ama 16. Hafta doktor da göremedi mi henüz
Hayır hiç bacak pozisyonuna geçmiyor hep uyuyor uyanıncada el kol sallıyor döndüremedik bi yarın inşallah öğreneceğim

Back