Cinsiyet tahmini

Ramzi teorisine göre plasenta sağdaysa kız soldaysa erkek. Vajinal ultrasonda tam tersi. Sizin ki karından yapıldıysa plasenta sağda gibi duruyor. Parlak kısım sağda gördüm. Teoriye göre kız.

Lütfen cinsiyeti öğrendiğinizde burada yazın olur mu? Merak ediyorum tutuyor mu.

Ramzi teorisine göre plasenta sağdaysa kız soldaysa erkek. Vajinal ultrasonda tam tersi. Sizin ki karından yapıldıysa plasenta sağda gibi duruyor. Parlak kısım sağda gördüm. Teoriye göre kız.
Bebeğin konumuna göre (sol alt) ve kesenin şekline göre (fasülye) benim bebem erkekti 27 haftalık prensesime hamileyim. Hepsi yalan aşkolr

Bebeğin konumuna göre (sol alt) ve kesenin şekline göre (fasülye) benim bebem erkekti 27 haftalık prensesime hamileyim. Hepsi yalan aşkolr
Bebeğin konumu değilde plasenta solda mıydı kesin? Tabi sadece teori bunlar benim kızımda hem ramzi hep nub tutmuştu.

Allah'ım inşallah öyledir sağlıklı olsun istiyorum da bi yandan kız istiyorum kesinlikle söylerim
Sağlıkla gönlünüze göre olsun. Bende cok kız istemiştim ve hamileyken araştırmadığım şey kalmamıştı Allaha şükür kızım oldu inşallah sizinde hayırlısıyla sağlıklı bir kızınız olsun.

Bebeğin konumu değilde plasenta solda mıydı kesin? Tabi sadece teori bunlar benim kızımda hem ramzi hep nub tutmuştu

İnşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…