Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KızzzMerhaba 8+1 deyim ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilecek var miii
Eki Görüntüle 3521213
Bebeğin konumuna göre (sol alt) ve kesenin şekline göre (fasülye) benim bebem erkekti 27 haftalık prensesime hamileyim. Hepsi yalan aşkolrRamzi teorisine göre plasenta sağdaysa kız soldaysa erkek. Vajinal ultrasonda tam tersi. Sizin ki karından yapıldıysa plasenta sağda gibi duruyor. Parlak kısım sağda gördüm. Teoriye göre kız.
Allah'ım inşallah öyledir sağlıklı olsun istiyorum da bi yandan kız istiyorum kesinlikle söylerimLütfen cinsiyeti öğrendiğinizde burada yazın olur mu? Merak ediyorum tutuyor mu.
Yavrum ne biliyim ya belki manifest yaparız kız diyen çok olur diyeBebeğin konumuna göre (sol alt) ve kesenin şekline göre (fasülye) benim bebem erkekti 27 haftalık prensesime hamileyim. Hepsi yalan aşkolr
Ahhahah hayırlısı olsun canım o zaman dur ben se yorumlayayım.Yavrum ne biliyim ya belki manifest yaparız kız diyen çok olur diye
Ahhahah hayırlısı olsun canım o zaman dur ben se yorumlayayım.
Kese yuvarlak muhtmelen kız
Bebeğin konumu değilde plasenta solda mıydı kesin? Tabi sadece teori bunlar benim kızımda hem ramzi hep nub tutmuştu.Bebeğin konumuna göre (sol alt) ve kesenin şekline göre (fasülye) benim bebem erkekti 27 haftalık prensesime hamileyim. Hepsi yalan aşkolr
Sağlıkla gönlünüze göre olsun. Bende cok kız istemiştim ve hamileyken araştırmadığım şey kalmamıştı Allaha şükür kızım oldu inşallah sizinde hayırlısıyla sağlıklı bir kızınız olsun.Allah'ım inşallah öyledir sağlıklı olsun istiyorum da bi yandan kız istiyorum kesinlikle söylerim
Bebeğin konumu değilde plasenta solda mıydı kesin? Tabi sadece teori bunlar benim kızımda hem ramzi hep nub tutmuştu
İnşallah aminSağlıkla gönlünüze göre olsun. Bende cok kız istemiştim ve hamileyken araştırmadığım şey kalmamıştı Allaha şükür kızım oldu inşallah sizinde hayırlısıyla sağlıklı bir kızınız olsun.