- 13 Eylül 2024
- 12
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi taze gebe1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ErkekMerhaba kızlar 10 haftalık gebelik cinsiyet tahmini yapabilen varmı acaba çok merak ediyoruz 2 hafta sonra söylerim dedi doktor
Yorumumuz için Teşekkür ederim
Rica etsem banada bakarmısınız 14+6haftalık
Bana da bakar mısınızzzz
Bana da bakar mısınızzzz
rica etsem bana da bakar mısınızzz
Bana da bakar mısınız acaba ilk olduğu için çok merak ediyorum
Yarın belli olucak çok hey
Bebeğimiz kız mış sağlıkla gelsinMerhaba kızlar 10 haftalık gebelik cinsiyet tahmini yapabilen varmı acaba çok merak ediyoruz 2 hafta sonra söylerim dedi doktor
Kız bebek ramzi teorisine göre . Nubuna göre de kız gördüm canım hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar 10 haftalık gebelik cinsiyet tahmini yapabilen varmı acaba çok merak ediyoruz 2 hafta sonra söylerim dedi doktor
Ramzi teorisine göre yorumlar mısınız cinsiyeti nedir? Vajinal ultrasonKız bebek ramzi teorisine göre . Nubuna göre de kız gördüm canım hayırlısı olsun inşallah
Teoriye göre kese solda olduğu için kız olabilir diyorum Allah bilir, hepimize sagliklisini nasip etsinKizlar tahmini olan var mi /
Kız bebek ramziye göre canımRamzi teorisine göre yorumlar mısınız cinsiyeti nedir? Vajinal ultrason
Kız bebek ramziye göre canı
Babada bakabilir misin ? 13 haftalık karından ultrason burdaKız bebek ramziye göre canım
Bence erkek vücut yapısı çok şekilli kız bebekler genelde topalak olur diyorlar benim arkadaşkmın bebeği de böyleydi aynı erkek olduRamzi teorisine göre yorumlar mısınız cinsiyeti nedir? Vajinal ultrason
Sağlıklı olsun inşallah çok teşekkür ederimBence erkek vücut yapısı çok şekilli kız bebekler genelde topalak olur diyorlar benim arkadaşkmın bebeği de böyleydi aynı erkek oldu
Sağlıkla gelsin inşallahSağlıklı olsun inşallah çok teşekkür ederim