- 12 Ağustos 2024
- 3
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi jahahahajjaha
Canım sanki erkek gibi
Canım sanki erkek gibi
Oğlumda daha oval duruyordu canımCanım sanki erkek gibi
Valla canım bebeğin kesesine falan bakmıyorum ben kaç kişide gördüysem doğru çıktı bilmiyorum belki tesadüftür ama bebeğin kafası sağ tarafta olunca nedense hep erkek oluyorOğlumda daha oval duruyordu canım
Kız benim oğlanın sağ taraftaydı kafası ama hep erkek dedim ona da hiç kız diyesim gelmemişti bunda da kız diyorum hayırlısıValla canım bebeğin kesesine falan bakmıyorum ben kaç kişide gördüysem doğru çıktı bilmiyorum belki tesadüftür ama bebeğin kafası sağ tarafta olunca nedense hep erkek oluyor
Hayırlısı neyse o olsun canım benim belki iki meyvedende tatmak istediğin için böyle düşünüyorsundur ama bence gerçeklik payı var kime baktıysam doğru çıkıyorKız benim oğlanın sağ taraftaydı kafası ama hep erkek dedim ona da hiç kız diyesim gelmemişti bunda da kız diyorum hayırlısı
Kız onlar balık gibi sürekli dönüyor yaValla canım bebeğin kesesine falan bakmıyorum ben kaç kişide gördüysem doğru çıktı bilmiyorum belki tesadüftür ama bebeğin kafası sağ tarafta olunca nedense hep erkek oluyor
Ya lütfen banada bakabilirminiz 13 haftalıkGenelde yanılmıyorum ramzi teorisi veya nub’a göre bakıyorum ve fikrim aynı bu arada kaç haftalık bebiş