- 12 Ağustos 2024
- 3
- 0
- 23
- Konu Sahibi jahahahajjaha
Kızlar 14+3 cinsiyet tahmini alabilir miyim sizden ricam tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teoriye göre kız gibi görünüyorKızlar 14+3 cinsiyet tahmini alabilir miyim sizden ricam tesekkur ederim
Eki Görüntüle 3464761
Teoriye göre kız gibi görünüyor
Çift çentik var alt tarafta ve sizinki de nub teorisine göre kız gibi lütfen cinsiyetleri belli olunca yazın kızlarEki Görüntüle 3464916
benimkini de yorımlar mısınız :)
Çift çentik var alt tarafta ve sizinki de nub teorisine göre kız gibi lütfen cinsiyetleri belli olunca yazın kızlar
Tabi ki yazarımÇift çentik var alt tarafta ve sizinki de nub teorisine göre kız gibi lütfen cinsiyetleri belli olunca yazın kızlar
Genelde yanılmıyorum ramzi teorisi veya nub’a göre bakıyorum ve fikrim aynı bu arada kaç haftalık bebişTabi ki yazarım
10+1 şuanGenelde yanılmıyorum ramzi teorisi veya nub’a göre bakıyorum ve fikrim aynı bu arada kaç haftalık bebiş
Yaaa bende 14 haftalığım hayırlısıyla gelsin yavrularımız bu arada erkek-kız diyoruz ama bunlar tabii ki tahmin biyoenerjinize güvenin ve hissedin kendinizi dinleyin bebeğinizi dinleyin sadece siz ve bebeğiniz emin olun hissedeceksiniz çünkü annelere daha rahme düştüğü andan bu güdü bahşediliyor sizden daha iyi kimse bilemez10+1 şuan
İlk gebeliğim içime doğan hiçbir şey yok açıkçası eşim kız istiyor sürekli kız diyor başka söylediğim kim varsa içime erkek doğdu diyor doktorumuz 11nci haftada göreceğini söyledi cinsiyeti haftaya gideceğiz bakalım sağlıkla gelsin bebeklerimizYaaa bende 14 haftalığım hayırlısıyla gelsin yavrularımız bu arada erkek-kız diyoruz ama bunlar tabii ki tahmin biyoenerjinize güvenin ve hissedin kendinizi dinleyin bebeğinizi dinleyin sadece siz ve bebeğiniz emin olun hissedeceksiniz çünkü annelere daha rahme düştüğü andan bu güdü bahşediliyor sizden daha iyi kimse bilemez
Bebiş erkekse erkenden belli ediyor kendini ben de ikili test için gittiğimde doktor kız dedi fetal dna testi verdim onda da erkek çıktı inşallah uygun pozisyon verir ve görürsünüz Allahım sağlıklı gelsinler de gerisinin hiiiç önemi yokİlk gebeliğim içime doğan hiçbir şey yok açıkçası eşim kız istiyor sürekli kız diyor başka söylediğim kim varsa içime erkek doğdu diyor doktorumuz 11nci haftada göreceğini söyledi cinsiyeti haftaya gideceğiz bakalım sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Amin inşallahBebiş erkekse erkenden belli ediyor kendini ben de ikili test için gittiğimde doktor kız dedi fetal dna testi verdim onda da erkek çıktı inşallah uygun pozisyon verir ve görürsünüz Allahım sağlıklı gelsinler de gerisinin hiiiç önemi yok
yorum yapabilir misiniz rica etsemBebiş erkekse erkenden belli ediyor kendini ben de ikili test için gittiğimde doktor kız dedi fetal dna testi verdim onda da erkek çıktı inşallah uygun pozisyon verir ve görürsünüz Allahım sağlıklı gelsinler de gerisinin hiiiç önemi yok
Banada bakar mısınGenelde yanılmıyorum ramzi teorisi veya nub’a göre bakıyorum ve fikrim aynı bu arada kaç haftalık bebiş
Vajinal hepsiGenelde yanılmıyorum ramzi teorisi veya nub’a göre bakıyorum ve fikrim aynı bu arada kaç haftalık bebiş
Rica etsem benim ultrason görüntüsüne de bakabilir misiniz 9 haftalık şuan cinsiyeti nedir sizce ?Genelde yanılmıyorum ramzi teorisi veya nub’a göre bakıyorum ve fikrim aynı bu arada kaç haftalık bebiş
Canım sanki erkek gibiEki Görüntüle 3469626 Bana da bakar mısınız içime kız doğuyor ama 12+2 Bi tane de oğlum var