- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kimse duymasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım erkek gibiTam 7 haftalikken karindan cekilmis ultrason cinsiyetini merak ediyorum
Ciddenmi ya iki kizim var rabbim ayagina tas degdirmesin kizi oglu yok ama gonul olmayani istiyor cok tesekkur ederimCanım erkek gibi
Evet canım insan öyle oluyor benimde 8 buçuk aylık oğlum var bende hep kız istedim. Ama ilk önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar Rabbimden isteğim bu. Şuan kaçıncı haftadasın canımCiddenmi ya iki kizim var rabbim ayagina tas degdirmesin kizi oglu yok ama gonul olmayani istiyor cok tesekkur ederim![]()
Ciddenmi ya iki kizim var rabbim ayagina tas degdirmesin kizi oglu yok ama gonul olmayani istiyor cok tesekkur ederimCanım erkek gibi
Tabiki hayirli evlat olsun saglikli sıhhatli eli ayagi düzgün olsun iki kizim var dunyalara degismemEvet canım insan öyle oluyor benimde 8 buçuk aylık oğlum var bende hep kız istedim. Ama ilk önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar Rabbimden isteğim bu. Şuan kaçıncı haftadasın canım![]()
Maşaallah barekallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip. Erkekse eğer çabuk öğrenirsin 12. Haftada öğrenmiştim ben cinsiyetini çabuk gösteriyor. Değilsede üzülme canımCiddenmi ya iki kizim var rabbim ayagina tas degdirmesin kizi oglu yok ama gonul olmayani istiyor cok tesekkur ederim
Tabiki hayirli evlat olsun saglikli sıhhatli eli ayagi düzgün olsun iki kizim var dunyalara degismemtam 9 haftalik olduk
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin ayy olurmu oyle sey rabbim dilemis vermis ne kadar sukretsem azMaşaallah barekallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip. Erkekse eğer çabuk öğrenirsin 12. Haftada öğrenmiştim ben cinsiyetini çabuk gösteriyor. Değilsede üzülme canım![]()
Öğrenince yazarsın canımCok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin ayy olurmu oyle sey rabbim dilemis vermis ne kadar sukretsem az
Aynen ogrenince yazarim cok tesekkurlerÖğrenince yazarsın canım
SelamCanım erkek gibi
Canım kız gibi tabiki en iyisini Allah bilir kesin gözüyle bakmanızı istemem sadece tahmin duruşuna göreSelamMegiii rica etsem banada bakarmısın lütfen
kızkardeşimin 6+2 karından ultrason çok merak ediyoruz tabiki öncelikle sağlıklı olsun dileğimiz
Eki Görüntüle 3417354
Ay çok teşekkür ederim bir oğluşu var zaten bende kız hissediyorum hayırlısı olsun canım belli olunca yazıcm sanaCanım kız gibi tabiki en iyisini Allah bilir kesin gözüyle bakmanızı istemem sadece tahmin duruşuna göre![]()
Tamam canım merakla bekliyorumAy çok teşekkür ederim bir oğluşu var zaten bende kız hissediyorum hayırlısı olsun canım belli olunca yazıcm sana![]()
Merhaba megiii bu fotoğrafta bir yakınımın bununda yorumlayabilir misin çok merak ediyor.Tamam canım merakla bekliyorum![]()
Canım sanki erkek gibiMerhaba megiii bu fotoğrafta bir yakınımın bununda yorumlayabilir misin çok merak ediyor.
Canım burda net anlaşılmıyor başka var mı ultrason fotoğrafıMerhabalar Bende iki kızım var 12 yıl sonra 10 haftalık hamileyim tabi gönül olmayanı istiyor banada bakabilirmisin karından ultrason 7 haftalık
Benimkine de bakar mısın her ikisi de karından farklı zamanlarCanım sanki erkek gibi