Cinsiyet tahmini

Malesef. 12 haftalikken ikili test yaptirdik. 3 haftaya gel dedi. 15 hafta olduk simdi. Yarin insllah hem test sonucunu hemde soylerse cinsiyetini ogrenecegiz. Dua edin bir sorunu olmasin ya. Icim icimi yiyor
Aynı durumdayız canm bende yarn test sonucu alıcm 16haftalığım inşallah cinsiyeti de ögrenir ı'm test sonuçumuda alcam güzel haberlerle dönelim inşallah

İkinci fotoyu inceledim de kordonun altında pipişko var gibi duruyo
Bugün doktor sanirim oglan dedi. Biraz daha bekliyeyim
Aynı durumdayız canm bende yarn test sonucu alıcm 16haftalığım inşallah cinsiyeti de ögrenir ı'm test sonuçumuda alcam güzel haberlerle dönelim inşallah
Benim çok sukur dusuk riskli cikti ve bebek icinde erkek ama daha erken birazcik daha bekliyelim dedi. Sizin sonuclar nedir? Umarim cok iyidir bebegin

Benim çok sukur dusuk riskli cikti ve bebek icinde erkek ama daha erken birazcik daha bekliyelim dedi. Sizin sonuclar nedir? Umarim cok iyidir bebegin
Ayy çok sevindim canm benm benim yarın inşallah sonuçları ve cinsiyeti öğrenicem 2kızım var o yüzden bu cinsiyeti çokkk merak ediyorum tabi sağlıklı olmasını

Ayy çok sevindim canm benm benim yarın inşallah sonuçları ve cinsiyeti öğrenicem 2kızım var o yüzden bu cinsiyeti çokkk merak ediyorum tabi sağlıklı olmasını
Bisey cikmaz o zaman merak etme. Bir avazda al kucagina insallah bu drfa da oglun olur ya

Kızlar dua edin lütfen kalp atısı yavaşlamış araştırmaya gidiyom ya alçaklar ya kalp atısı düzelirse kurtulcak bebeğim dualarınıza çok ihtiyacım var

Kızlar dua edin lütfen kalp atısı yavaşlamış araştırmaya gidiyom ya alçaklar ya kalp atısı düzelirse kurtulcak bebeğim dualarınıza çok ihtiyacım var
İnşallah bir sıkıntı olmadan düzelir bebeğin. Başka bir doktora da git böyle durumlarda, bazen gerek ekipman gerek doktor yanlış yorum yapabiliyor.

İnşallah bir sıkıntı olmadan düzelir bebeğin. Başka bir doktora da git böyle durumlarda, bazen gerek ekipman gerek doktor yanlış yorum yapabiliyor.
Ewet cnm gittim gerçekten 2.doktor herşey normal dedi ama kafamız allak bullak oldu napcaz bilemedik

Ewet cnm gittim gerçekten 2.doktor herşey normal dedi ama kafamız allak bullak oldu napcaz bilemedik
Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim. Demek ki arada farklı doktorları tercih etmen gerekecek. Yine şüphen varsa yine başka bir doktorla devam edebilirsin

Merhaba 6 haftalık hamileyim haftaya kalp atışlarını duyacağız yalnız sormak istediğim keseyi gördük bu dönemde riskli olduğu belli olur muydu riskli olsa doktor söyler miydi yoksa daha erken mi

Merhaba 6 haftalık hamileyim haftaya kalp atışlarını duyacağız yalnız sormak istediğim keseyi gördük bu dönemde riskli olduğu belli olur muydu riskli olsa doktor söyler miydi yoksa daha erken mi
Risk her an oluşabiliyor. Ama kalp atışını duyunca gebelik netleşiyor tabii, gerisi istisna oluyor. Ben keseyi gördüm kalp atışını da gördüm ona rağmen risk oluşmuştu, yani kalp atışını gördüm oh çok rahat diyemiyoruz anne adayları olarak, doğuma kadar risk olabiliyor ne yazık ki

Anladım çok teşekkür ederim Allahın izniyle sağ Salim kucağımıza alırız inşallah

Anladım çok teşekkür ederim Allahın izniyle sağ Salim kucağımıza alırız inşallah
Şimdi risk yok çok şükür, bazen ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun. Yemene içmene zaten dikkat edersin de üşütme olayına ayrı bir özen göster derim ben. Ben üşüttüğüm gece risk oldu, zaten enfeksiyona da zemin hazırlıyor. Enfeksiyon işini de iyi takip et, yani afedersin akıntını kokla gerekirse. Bunlar dışındaki şeyler artık senin dikkat ederek çözebileceğin şeyler olmuyor zaten. İnşallah hiçbir sorun yaşamadan kucağımıza alırız evlatlarımızı

Çok sağol cnmÖyle yapıcam içime süphe düştü çünkü
Çok sağol cnmÖyle yapıcam içime süphe düştü çünkü
Ah burcu çok geçmiş olsun. Her şeyin başı pozitif düşünmek bence. Kuruntu yapmamaya çalış olur mu? Bebekte hisseder bunu çünkü. Sıkma kendini hamileliğini kalbinin sesini dinle.

Merhaba. Bende 6 haftalık gormustum keseyi. Kalbini duyamamistim bir hafta sonra duymustum. Bu haftalarda zaten minicik kan pihtisi gibi oldugu icin baktiklari sey keseymis. Yani doktor bana oyle soylemisti. Bir de soyle dusun. Ya kesesi olusmasaydi. Allah gostermesin. Yani olusmazsa dis gebelik yada kimyasal gebelik oluyormus. Yani hamilesin ve bu kesinlesmis durumda. 7 haftada duyarsin kalbini. Icini ferah tut. Ve mutlaka folik asiti almayi unutma :) onunde daha kuruntu yapicagin cok sey olacak cunku. Mide bulantilari filan basliycak. Suan tadini cikart :)) He bide hep evet risk var ama ilk uc aylik dönemdeki düşük kadar riskli olmuyormus. Allah saglikla kucagina aldirsin

Ah burcu çok geçmiş olsun. Her şeyin başı pozitif düşünmek bence. Kuruntu yapmamaya çalış olur mu? Bebekte hisseder bunu çünkü. Sıkma kendini hamileliğini kalbinin sesini dinle.
Çok sağol cnm benm çok şükür 4 ayrı doktora gittim sonra emin olmak için çok şükür kür herşey iyi minik bi ağ gibi bişe varmlş sadece kolu ona dolanırsa sıkıntıymş ama oda düşük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…