- 24 Temmuz 2023
- 37
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi Mommytobe29
-
KızKızlar selam, 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, ultrason görüntüsü paylaşacağım lütfen tahminlerinizi yazar mısınız
Kızlar yok mu tahminde bulunabilecek olan?Kızlar selam, 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, ultrason görüntüsü paylaşacağım lütfen tahminlerinizi yazar mısınız
Aa nereden anladınız lütfen söyler misiniz
Nereden anladınız acaba lütfen söyler misiniz
Kızlar selam, 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, ultrason görüntüsü paylaşacağım lütfen tahminlerinizi yazar mısınız
Nereden anladınız acaba lütfen söyler misiniz
Su kisim yataysa kiz dikeyse erkek derler bana dikey geldi.Nereden anladınız acaba lütfen söyler misiniz
Aaa öyle mi benim hiç bilgim yok bu konularda çok teşekkür ederim yanıtladığınız içinSu kisim yataysa kiz dikeyse erkek derler bana dikey geldi.
Eki Görüntüle 3276680
Erkek bebekKızlar selamm 10+5 haftalığız cinsiyet tahmini alabilir miyiz
Kız bebekKızlar az önce çekilen ultrason görüntüsü. Tahminlerinizi söyler misiniz
Erkek bebekKızlar selam, 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, ultrason görüntüsü paylaşacağım lütfen tahminlerinizi yazar mısınız
Doktorum da %70 erkek dedi nereden anlıyorsunuz acabaErkek bebek
Nubundan ve kese şeklindenDoktorum da %70 erkek dedi nereden anlıyorsunuz acaba
Ya doktorum bir türlü emin olamıyor ilk önce kız dedi sonra erkek dedi ama hala emin değil ayrıntılıda netleşir dedi o yüzden çok merak ettiğim için soruyorum çok teşekkür ederimNubundan ve kese şeklinden
Sağlıkla sıhhatle gelsin gerisi önemli değilYa doktorum bir türlü emin olamıyor ilk önce kız dedi sonra erkek dedi ama hala emin değil ayrıntılıda netleşir dedi o yüzden çok merak ettiğim için soruyorum çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?