- 24 Temmuz 2023
- 37
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi Mommytobe29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızKızlar selam, 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, ultrason görüntüsü paylaşacağım lütfen tahminlerinizi yazar mısınız![]()
Kızlar yok mu tahminde bulunabilecek olan?Kızlar selam, 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, ultrason görüntüsü paylaşacağım lütfen tahminlerinizi yazar mısınız![]()
Aa nereden anladınız lütfen söyler misiniz
Nereden anladınız acaba lütfen söyler misiniz
Kızlar selam, 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, ultrason görüntüsü paylaşacağım lütfen tahminlerinizi yazar mısınız![]()
Nereden anladınız acaba lütfen söyler misiniz![]()
Su kisim yataysa kiz dikeyse erkek derler bana dikey geldi.Nereden anladınız acaba lütfen söyler misiniz![]()
Aaa öyle mi benim hiç bilgim yok bu konularda çok teşekkür ederim yanıtladığınız içinSu kisim yataysa kiz dikeyse erkek derler bana dikey geldi.
Eki Görüntüle 3276680
Erkek bebekKızlar selamm 10+5 haftalığız cinsiyet tahmini alabilir miyiz![]()
Kız bebekKızlar az önce çekilen ultrason görüntüsü. Tahminlerinizi söyler misiniz![]()
Erkek bebekKızlar selam, 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, ultrason görüntüsü paylaşacağım lütfen tahminlerinizi yazar mısınız![]()
Doktorum da %70 erkek dedi nereden anlıyorsunuz acabaErkek bebek![]()
Nubundan ve kese şeklindenDoktorum da %70 erkek dedi nereden anlıyorsunuz acaba![]()
Ya doktorum bir türlü emin olamıyor ilk önce kız dedi sonra erkek dedi ama hala emin değil ayrıntılıda netleşir dedi o yüzden çok merak ettiğim için soruyorum çok teşekkür ederimNubundan ve kese şeklinden![]()
Sağlıkla sıhhatle gelsin gerisi önemli değilYa doktorum bir türlü emin olamıyor ilk önce kız dedi sonra erkek dedi ama hala emin değil ayrıntılıda netleşir dedi o yüzden çok merak ettiğim için soruyorum çok teşekkür ederim![]()