Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsunBen kendimle ilgili hiç bişey hissetmiyorum cinsiyet konusunda. İkisi için de isme karar verdik. İsmiyle sevmek için sabırsızlanıyorum birazValla öncelikle tabiki sağlıklı hayırlısı neyse olsun. Ama hep ilk çocuğum kız olsun isterdim. Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri içimde erkek hissi var hiç kız hissetmedim. Yada psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum bilemedim
Nub’a göre kız ama doktor daha iyi bilir sadece teori
Banada bakarmısınız çok minik daha ama merak ediyorum 7+3 ultrason görüntüsüNub’a göre kız ama doktor daha iyi bilir sadece teori
Maalesef bu haftalarda belli olmaz nub için 11. 12. Haftalar gerekiyorBanada bakarmısınız çok minik daha ama merak ediyorum 7+3 ultrason görüntüsü
KızMerhaba kızlar bebeğimin 14+0 ultrason görüntüsü. Tahmin yapabilenler bakabilir mi lütfen
Benimki daha çok küçük gerçi ama yorum yapar mısınız? Yukarıda paylaştım
Banada baksanız ayşe hnm 22.09.1991 mayıs veya hazıran ayı cınsıyrt 2024yılıKızlar 14+2 ultrason görüntüsü. Doktor herhangi bir şey söylemedi dönmüyor dedi. Cinsiyet konusunda Tahmini olan var mıdır