Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek kesesi sagda çin takvimi erkek diyor diger hamileleiklerimden tamamen farkli yuzuk testi erkek diyor 14. Ve 16. Haftamda iki farkli dr kiz dedi ben erkek hissediyorum 16 haftada kiz denilip yanilan oldumu
Benim ilk kızım 10 yaşında.ona hamileyken bulantidan yataktan kalkamıyorum.simdi 14 haftalık hamileyim.bir kere bile bulantım olmadi.ruyamda hep erkek bebek goruyordum.bilincalti..cin takvimi erkek gösteriyordu.nub teorisi erkek gösteriyordu.annemler yapmıştı yüzük erkek makas bıçak saklayıp üzerine oturtmuslardi bilirsiniz belki o da erkek gösterdi.ben inanmam tabi böyle şeylere haberim yokken yapmışlar.boyle cinsiyet belirleme tahminleri sadece tesadüftür.dogruluk payı yoktur.diger hamileliğimden farklı geçmesine rağmen benim tekrar kız bebişim olacak Allah'ın izniyle 16.haftada yanılma payı olabilir mi bilmiyorum ama çok düşük bir ihtimal.hele iki doktor da kız demişse.. kız bebektir diye düşünüyorum