Başka yok mu resim cnm? Eğer gördüğüm şey nub ise erkek gibime geldi.. ama pozisyon uygun olması lazım yandan tahmin için… bacak arasını görmedi mi doktor?12+4 haftalık cinsiyet tahmini var mi acaba
Daha erken belli degil ddiBaşka yok mu resim cnm? Eğer gördüğüm şey nub ise erkek gibime geldi.. ama pozisyon uygun olması lazım yandan tahmin için… bacak arasını görmedi mi doktor?
Başka yok mu resim cnm? Eğer gördüğüm şey nub ise erkek gibime geldi.. ama pozisyon uygun olması lazım yandan tahmin için… bacak arasını görmedi mi doktor?
Canım bu şekilde tahminler ben yapamıyorum daha doğrusu inanmıyorum bunlara… yani kese şekli veya kafa yapısı bilmem ne… daha bilimsel olan nub teorisiyle bir tahmin yapılabilir ama oda 11-13 haftalar arası oluyor… sadece hissi olarak diyebilirim… sanki erkek gibi içime doğduEki Görüntüle 3252503 merhabalar 9 haftalıkken karından ultrason fotoğrafımız böyleydi acaba tahmininiz ne olur
Teşekkür ederim yine de hayırlısıyla inşallahCanım bu şekilde tahminler ben yapamıyorum daha doğrusu inanmıyorum bunlara… yani kese şekli veya kafa yapısı bilmem ne… daha bilimsel olan nub teorisiyle bir tahmin yapılabilir ama oda 11-13 haftalar arası oluyor… sadece hissi olarak diyebilirim… sanki erkek gibi içime doğdu
Benimkine de bakar mısınız. 11 artı 1 günlük. Dr hicbi şey demediBaşka yok mu resim cnm? Eğer gördüğüm şey nub ise erkek gibime geldi.. ama pozisyon uygun olması lazım yandan tahmin için… bacak arasını görmedi mi doktor?
banada yardımcı olutmusunuz rıca etsemBaşka yok mu resim cnm? Eğer gördüğüm şey nub ise erkek gibime geldi.. ama pozisyon uygun olması lazım yandan tahmin için… bacak arasını görmedi mi doktor?
Canım çin takvimi hiç baktın I orda net çıkyor12+4 haftalık cinsiyet tahmini var mi acaba
Canım burda belli olmuyor ki…banada yardımcı olutmusunuz rıca etsem
Bacak arası yok mu? Bu şekilde anlaşılmaz15 haftalık ama henüz geçen hafta erkeğe bu hafta kıza benzettiler bu tahmininiz var mi
Daha çok erken canım… nub’u görünseydi bi tahmin yapardım da… ama belli olmuyor maalesefBenimkine de bakar mısınız. 11 artı 1 günlük. Dr hicbi şey demedi
yok malesefBacak arası yok mu? Bu şekilde anlaşılmaz
cok sagolun peki neye benziyor sizceCanım burda belli olmuyor ki…
Erkek gibiArkadaşlar lütfen banada bi tahminde bulunurmusunuz
Gerçekten mi bi oğlum var çok da kızım olsun istedim ama hayırlısı olsun Amin Allah razı olsun canımErkek gibisaglikla gelsin
Merhaba bana da bakabilir misiniz 8 haftalıkBaşka yok mu resim cnm? Eğer gördüğüm şey nub ise erkek gibime geldi.. ama pozisyon uygun olması lazım yandan tahmin için… bacak arasını görmedi mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?