- 7 Haziran 2022
- 109
- 25
- 25
-
- Konu Sahibi Flowerswomen
Bana kız gibi geldiArkadaşlar sizce kız mi erkek mi 17 haftaligiz
Eki Görüntüle 3211704
Erkek dediler ama ben hep kız hissediyorum, çok istiyordukErkege benzettim ben foto yanilmasida olabilir ogrenemedinizmi daha 16 haftalikken soyliyolar aslinda
Ya keşke öyle olsaBnce kız
Rabbim gonlunuze gore versin insallah kesin erkek demediyse 16 17 haftalardan sonra erkek diyipte kiz olanla oluyoErkek dediler ama ben hep kız hissediyorum, çok istiyorduk
17 haftayiz %90 erkek dedi kordon tsm.krtada buna kız da denir erkek de denir dedi bilmiyorum 1 ay sonra detaylı ultrason varRabbim gonlunuze gore versin insallah kesin erkek demediyse 16 17 haftalardan sonra erkek diyipte kiz olanla oluyo
Kesin konusmamis aslinda banada erkek gb ama kesin demiyorm demisti hemde ozel hastane kiz mis 24uncu haftamda ogrendim17 haftayiz %90 erkek dedi kordon tsm.krtada buna kız da denir erkek de denir dedi bilmiyorum 1 ay sonra detaylı ultrason var
Bacak arasi fotosumu sizinki erkek sizinki kordon degilse o pipiBanada bakar mısınız 19 haftalık ☺
Sizinkide coktan bellidir doktor dedimi boseyBanada bakar mısınız 19 haftalık ☺
Bakalım bana 1 ay sonra detaylı ultrason var onda ne olacakKesin konusmamis aslinda banada erkek gb ama kesin demiyorm demisti hemde ozel hastane kiz mis 24uncu haftamda ogrendim
İnşallah canım :)kesin bişy söylemedi doktorum pipide olabilir kordonda dediBacak arasi fotosumu sizinki erkek sizinki kordon degilse o pipi
Bakalım bana 1 ay sonra detaylı ultrason var onda ne olacak
Kesin konusmamis aslinda banada erkek gb ama kesin demiyorm demisti hemde ozel hastane kiz mis 24uncu haftamda ogrendim
Yok vermedi bacak arasi usgsini oyuzden inanmamistimSize böyle ultrson kağıdı verildi mi o zamn