Cinsiyet tahmini

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.305
1.434
63
Merhaba bugün doktora gittim 14 haftalık ama doktor cinsiyeti söylemedi tahmin edebilen var mı acaba ilk gebeligim bir sürü de çikolata yedim gitmeden önce göstersin diye

Merhaba bugün doktora gittim 14 haftalık ama doktor cinsiyeti söylemedi tahmin edebilen var mı acaba ilk gebeligim bir sürü de çikolata yedim gitmeden önce göstersin diye
Maşallah çok tatlı görünüyor bana da kız gibi geldi sağlıkla kucağına al

Siz başlığı attığınız için yazdım size zaten onlar içinde diyorum 11 haftalık ve hiç mi hiç bir şeyi belli değil
Ola bilir ama kirici olmaya gerek yok yorum yapmasiniz olur sonucta burda herkez hamile ve doktor deyiliz sadece birbirimize destek ve guzel dilekler icin burdayiz icinizden geceni soylemenizde yeterliydi ama problem yok cok tesekkurler

Ola bilir ama kirici olmaya gerek yok yorum yapmasiniz olur sonucta burda herkez hamile ve doktor deyiliz sadece birbirimize destek ve guzel dilekler icin burdayiz icinizden geceni soylemenizde yeterliydi ama problem yok cok tesekkurler
Özür dilerim o kadar çok 6 haftalıkken 5 haftalıkkrm atan var ki birde hiç belli olmayan ultrason resimleride çok var üst üstte görünce yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…