- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Merhaba bugün doktora gittim 14 haftalık ama doktor cinsiyeti söylemedi tahmin edebilen var mı acaba ilk gebeligim bir sürü de çikolata yedim gitmeden önce göstersin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız olursa eşim çok mutlu olurKız gibi sanki
Hade inşallah ama benim ilk iki kızımın ultrason fotosuyla aynı diye dedim bnde 20 haftalık gebeyim henüz bilmiyorumKız olursa eşim çok mutlu olur
Daha ogrenmediniz mi cinsiyetiHade inşallah ama benim ilk iki kızımın ultrason fotosuyla aynı diye dedim bnde 20 haftalık gebeyim henüz bilmiyorum
Maşallah çok tatlı görünüyor bana da kız gibi geldi sağlıkla kucağına alMerhaba bugün doktora gittim 14 haftalık ama doktor cinsiyeti söylemedi tahmin edebilen var mı acaba ilk gebeligim bir sürü de çikolata yedim gitmeden önce göstersin diye
Teşekkür ederiz amin inşallahMaşallah çok tatlı görünüyor bana da kız gibi geldi sağlıkla kucağına al
Bugün öğrendim erkek benimkiDaha ogrenmediniz mi cinsiyeti
Sağlıkla gelsin inşallahBugün öğrendim erkek benimki
Ya lütfen bu nasıl ultrason resimleri hiç net değil bulanık ve bunun neresinde nub varda anlayalimKizlar 11haftaligiz burda biziede bi tahminde buluna bilirmisiniz 1kizil var
Hanfendi anlamiyorsaniz yorum ypmayin Eyer bakarsaniz yukarlara benimkinden dha anlasilmiyzn ultrasyonlar var boyle bi tepkiye gerek yok yani tesekkurlerYa lütfen bu nasıl ultrason resimleri hiç net değil bulanık ve bunun neresinde nub varda anlayalim
Siz başlığı attığınız için yazdım size zaten onlar içinde diyorum 11 haftalık ve hiç mi hiç bir şeyi belli değilHanfendi anlamiyorsaniz yorum ypmayin Eyer bakarsaniz yukarlara benimkinden dha anlasilmiyzn ultrasyonlar var boyle bi tepkiye gerek yok yani tesekkurler
Ola bilir ama kirici olmaya gerek yok yorum yapmasiniz olur sonucta burda herkez hamile ve doktor deyiliz sadece birbirimize destek ve guzel dilekler icin burdayiz icinizden geceni soylemenizde yeterliydi ama problem yok cok tesekkurlerSiz başlığı attığınız için yazdım size zaten onlar içinde diyorum 11 haftalık ve hiç mi hiç bir şeyi belli değil
Özür dilerim o kadar çok 6 haftalıkken 5 haftalıkkrm atan var ki birde hiç belli olmayan ultrason resimleride çok var üst üstte görünce yazdımOla bilir ama kirici olmaya gerek yok yorum yapmasiniz olur sonucta burda herkez hamile ve doktor deyiliz sadece birbirimize destek ve guzel dilekler icin burdayiz icinizden geceni soylemenizde yeterliydi ama problem yok cok tesekkurler
Haklisiniz tabiki ama onlarinda anneligine merakina vermek lazim ozur dilemenize gerek yok sorun deyil ola bilir boyle seyler iyi gunlerÖzür dilerim o kadar çok 6 haftalıkken 5 haftalıkkrm atan var ki birde hiç belli olmayan ultrason resimleride çok var üst üstte görünce yazdım