- 17 Haziran 2022
- 13
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi seval avlamz
Kızlar bunlar 12+4 ten ultrasonlar şuan 15 haftadayım sabah gittim ama aç olarak gittiğim için hareketsizdi ve bacaklari kapalıydı goremedi sizce cinsiyet nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ErkekKızlar bunlar 12+4 ten ultrasonlar şuan 15 haftadayım sabah gittim ama aç olarak gittiğim için hareketsizdi ve bacaklari kapalıydı goremedi sizce cinsiyet nedir
Nasıl anladın canım tahminleriniz tutarmı teşekkür ederim bu arada
Sağlıklı olması ilk isteğim tabiki ama bi kızım var bunun erkek olmasını cok istiyorum inşallah tutar tahmininizBana da erkek gibi geldi benim oğlana benziyor
Kız gibi sanki emin olmamakla birlikte.sağlıcakla gelsinKızlar bunlar 12+4 ten ultrasonlar şuan 15 haftadayım sabah gittim ama aç olarak gittiğim için hareketsizdi ve bacaklari kapalıydı goremedi sizce cinsiyet nedir
Teşekkür ederim canımKız gibi sanki emin olmamakla birlikte.sağlıcakla gelsin
ErkekKızlar bunlar 12+4 ten ultrasonlar şuan 15 haftadayım sabah gittim ama aç olarak gittiğim için hareketsizdi ve bacaklari kapalıydı goremedi sizce cinsiyet nedir
Çok anlamam ama içime doğar genelde yüzde doksan tutar ama gene Allah bilir hayırlı evlat olarak sağ salim gelsin inşallah canımNasıl anladın canım tahminleriniz tutarmı teşekkür ederim bu arada
Erkek
Çok anlamam ama içime doğar genelde yüzde doksan tutar ama gene Allah bilir hayırlı evlat olarak sağ salim gelsin inşallah canım
Benimkine de bakın kizlarr 8+2 karından çekildiKaç haftalık ona göre bakacağım
12+4Kaç haftalık ona göre bakacağım
Erkek
Benim beybime de tahmin yapabilir misiniz?12+
bugün öğrendim cinsiyeti tahminin doğru cıktı canım:)
bugün öğrendim cinsiyeti tahminin doğru cıktı canım:)Bana da erkek gibi geldi benim oğlana benziyor
Bana da erkek gibi geldi benim oğlana benziyor
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bereketi ile gelsin inşallah canımbugün öğrendim cinsiyeti tahminin doğru cıktı canım:)
Amin inşallah teşekkür ederim canımRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bereketi ile gelsin inşallah canım
Bana da yorum yapar misiniz? 13+1 gunluk
Kız içime doğanBana da yorum yapar misiniz? 13+1 gunluk