• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyet tahmini

kız mı erkek mi

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

essma34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
77
-52
3
hanımlar selam bebeğin karın sağ ve solda olmasına göre cinsiyet tahmini yapabilen var mı benim ki sağ tarafımda :) allah isteyen herkesi en kısa zamanda bebeğine kavuştursun amin

Merhaba gittiniz mi doktore belli oldu mu 🥰
Evet gittim dün. Oğlum olacak. Bu arada hastaneye gitmeden önce kızımın ultrason resmi ile karşılaştırdım. Kızımın şekilsizmiş kesesi. Ama oğlumun ki fasulye gibi hafif kenarları kıvrımlı. Acaba erkek mi diye araştırmıştım fasulye gibi olanların erkek çıkıyormuş genelde🥰

Banada bakarmısınız 7+5 ultrason karından
20211230_145649.webp

Aslında kesenin şeklinden falan tahmin yürütmeyi hayatta anlamayan biriyim ama bu ikinci hamileliğimde herkes erkek derken ben hep kız dedim.

Sonra kesenin şekline göre yorum yapanları resimleri falan inceledim kızımın eski ultrason resimlerine baktım birde şimdi ki bebeğimin keselerine baktım kızımın ki yuvarlak oğlumun ki fasulye gibi biraz eğik duruyordu yorumlara ve şekillere göre erkek olabilir demiştim erkek çıktı 🤭 sizinki bence kız ama en başta da dediğim gibi bu tür tahminlerde çok tecrübesizim. Tam tersi de çıkabilir 🤣

Allah gönlünüze göre versin sağlıkla kucağınıza alın ama cinsiyeti öğrenince mutlaka yazın çok merak ettim 🤩

Merhaba canim ogrendinmi cinsiyeti benim keseme cok benziyor aynisi hatta merak ettim ogrene bildinizmi die

Back
X