Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini
- Konu Sahibi Htykizi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet belirleme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence kızEki Görüntüle 2968544 Eki Görüntüle 2968543 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
merhaba,
bana da yorum yapabilir misiniz? teşekkürler.
Bence kız
Canım fotoğraflar açılmıyormerhaba,
- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Senin de kız gibi geldi bana. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Cok tesekkur ederm yorumunuz icin amin insallahSenin de kız gibi geldi bana. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Bence erkek
- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
Erkek bencekeseden anlamaya çalıştım.Allah sağlıkla kucağınıza alamyi nasıl etsin İnşallahMerhaba sizce erkek mi kız mı 12 haftalığız :)
- 19 Ağustos 2021
- 136
- 66
- 13
Bana da yorum yapar mısınız arkadaşlarSenin de kız gibi geldi bana. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Eklentiler
- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
Teşekkür ederim doktorun ön görüsü kız oldu haftaya daha net görürüm dedi bakalım sizin tahmininiz tutacak mı :) erkek annesi gibi hissettim hep kız denince biraz şaşkınımErkek bencekeseden anlamaya çalıştım.Allah sağlıkla kucağınıza alamyi nasıl etsin İnşallah
- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Bana da yorum yapar mısınız arkadaşlar
Erkek sanki. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
- 19 Ağustos 2021
- 136
- 66
- 13
Aminn inşallahErkek sanki. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
- 19 Ağustos 2021
- 136
- 66
- 13
aynen bende hep erkek hissettim rüyalar gördüm doktor kıza benziyor bir kaç hafta sonra tekrar baktırılır dedi baya şaşırdıö bendeTeşekkür ederim doktorun ön görüsü kız oldu haftaya daha net görürüm dedi bakalım sizin tahmininiz tutacak mı :) erkek annesi gibi hissettim hep kız denince biraz şaşkınım
- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
Ya bakalım hayırlısı artıkaynen bende hep erkek hissettim rüyalar gördüm doktor kıza benziyor bir kaç hafta sonra tekrar baktırılır dedi baya şaşırdıö bende
Erkek gibi sankisağlıcakla alın kucağınıza inşBana da yorum yapar mısınız arkadaşlar