- 4 Kasım 2017
- 46
- 2
- Konu Sahibi Derdi olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha çok küçük. İmkansız şuan tahmin edilmesi bile. 12 haftalıkta yüzde elli tahmin ediyorlar genelde.Ben 15 haftalık oldum daha yeni öğrenmeye gideceğim. Yüzde yüz sonuç için beklemenizi tavsiye ederim. Bende öyle çok merak ediyordum İnşallah gönlünüzde ki gibi olurMerhaba, 8 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, içimde hep erkek diye geçiyor ama aşağıda ekledigim ultrasonla tahmin edebilirsiniz
İçimden geçen erkek cnm hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dualarında eşlik eder misin buraya yazdım belli olunca etiketleMerhaba, 8 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, içimde hep erkek diye geçiyor ama aşağıda ekledigim ultrasonla tahmin edebilirsiniz
Kuzu sabah aklıma geldin doktora gittin mi belli oldu mu bu tahmin yürütülüyor muMerhaba, 8 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, içimde hep erkek diye geçiyor ama aşağıda ekledigim ultrasonla tahmin edebilirsiniz
Gıttım kuzum henuz cok erken dedı, kalp atıs hızı 155,140 ve ustu kız altı erkek bebekmıs dedım, kızdı bana:) oyle birsey yok dedı, hala cok merak ediyorum zaman gecmiyorumKuzu sabah aklıma geldin doktora gittin mi belli oldu mu bu tahmin yürütülüyor mu
Kız gibi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinMerhaba, 8 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, içimde hep erkek diye geçiyor ama aşağıda ekledigim ultrasonla tahmin edebilirsiniz
Kuzucuk daha çok minnak sağlıkla alın kucağınıza inş içinize ne doğuyorsa ne istiyorsanız inş o olurMerhaba, 8 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, içimde hep erkek diye geçiyor ama aşağıda ekledigim ultrasonla tahmin edebilirsiniz
Hani yorum yok m teyzeleriEki Görüntüle 2961110 Eki Görüntüle 2961111 canlar 10 haftadan merhaba, tahminleri alabilir miyim:):):)
Bence kız canimMerhaba, 8 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, içimde hep erkek diye geçiyor ama aşağıda ekledigim ultrasonla tahmin edebilirsiniz
Bence erkk canın keseye göre yorum yapiyorm12 hafta görseli yorum yapar mısını @ikrameyra
Kız gibiHani yorum yok m teyzeleri