Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kuzuyla yönleri ters :). Şu an bayağı büyü k olduğu için sağı solu kalmamış ama daha küçükken eğer solda ise (karından bakılan ultrasonda) erkek sağda ise kız dediklerini duydum. Hafta sonu iki yenidoğan bebek ziyaretine gittim ikisi de erkekti bu konuyu sordum ve ikiside solda olduğunu söyledi.Kızlar merhaba. Çook meraktayım 12 haftalığım Nub teorisine göre cinsiyeti nedir sizce? Pek anlamıyorum paralel ve çıkıntı meselesini anlayan bilen varsa çook sevinirim:)
Teşekkür ederim amin inşallah :)Ne kadarda güzel yatmış. Maşallah :). Allah sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin inşallah.
Ben sağda solda olmasına pek dikkat etmedim açıkçası. Sizinkinin cinsiyeti ne:) sağlıkla gelsinler inşallahBenim kuzuyla yönleri ters :). Şu an bayağı büyü k olduğu için sağı solu kalmamış ama daha küçükken eğer solda ise (karından bakılan ultrasonda) erkek sağda ise kız dediklerini duydum. Hafta sonu iki yenidoğan bebek ziyaretine gittim ikisi de erkekti bu konuyu sordum ve ikiside solda olduğunu söyledi.
Bir tane daha fotoğraf yükledim anlaşılır mı bilemedimYan yatıyo burda sırtüstü olması lazım.
Nubu net değil maalesef.Bir tane daha fotoğraf yükledim anlaşılır mı bilemedim
Bilmiyorum ki :) ben sizden daha gerideyim 11. haftayı tamamlamadık dahaBen sağda solda olmasına pek dikkat etmedim açıkçası. Sizinkinin cinsiyeti ne:) sağlıkla gelsinler inşallah
Başka da fotoğrafı yok gene merakla kalakaldım desenizeNubu net değil maalesef.
2 hafta sonra pozisyon uygunsa görünür artık.Başka da fotoğrafı yok gene merakla kalakaldım desenize
Kuzum ikili tarama usg si. Var mi nub tahminin2 hafta sonra pozisyon uygunsa görünür artık.
MaalwsefKuzum ikili tarama usg si. Var mi nub tahminin
12 haftalık ultrason fotoğrafı bir tane daha var ama anlaşılır mı bilmiyorum ekleyeyim onu da
Kız gibi duruyor bacak arası dolgun görünmüyor merak ettim belli oldumu cinsiyeti :)12 haftalık ultrason fotoğrafı bir tane daha var ama anlaşılır mı bilmiyorum ekleyeyim onu da
7. Haftada daha cinsiyet organları bile oluşmuyorCinsiyetimizi tahmin eder misiniz teyzeleri