Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yokBu ultrason görüntüleri
Şuan yuklendiFotoğraf yok
Şuan yuklendiFotoğraf yok
İkinci foto kalça fotosu oradan belli olmuyor ama ilkinde sanki bi uzantı var gibi ama ben onun kordon olduğunu düşündüm. Kız gibi geldi bana emin olmamakla birlikteŞuan yuklendi
Bunlar
Teşekkürlerİkinci foto kalça fotosu oradan belli olmuyor ama ilkinde sanki bi uzantı var gibi ama ben onun kordon olduğunu düşündüm. Kız gibi geldi bana emin olmamakla birlikte
12 haftalık iken erkeğe benziyor dedi sonra göremedi öyle kaldıDoktor bir tahminde bulunmadı mı canım nuba göre falan. Nubunda diklik görmedim bana da kız gibi geldi ama senin 14-15 hafta falan vardır sanırım. Benim 12+3 net bişi demedi
17 haftalık suan12 haftalık iken erkeğe benziyor dedi sonra göremedi öyle kaldı
Erkeğe benziyor canım. Gönlündeki olsun inşallahCanım bunada bakarmısın. 12 haftalık alttan. Eki Görüntüle 2880957
Benim değil canım yengemin. Çok şükür benim 2 kızım var. Cevap verdiğin için teşekkür ederi. Allahım herkese nasip etsin işallah.Erkeğe benziyor canım. Gönlündeki olsun inşallah
Erkeğe benziyor canım. Gönlündeki olsun inşallah
Kıza benzettim ben, gönlünüzdeki olsun inşallahEki Görüntüle 2883682 rica etsem benimkinede bakarmisiniz 12+4
Tesekkurler cok sagolunKıza benzettim ben, gönlünüzdeki olsun inşallah![]()