- Emoji Skoru
- 94
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Elifserkan
-
Eger karindansa bence erkek vajinalse kız rabbim hayirlisini versin kucaginiza almayi nasip etsin7+1 cinsiyet tahmini yapabilen var mi ? birde ramzi teorisinde bu haftalarda tahmin yapiliyormus bilgisi olan var mi ?
Eki Görüntüle 2859676
Canım sana zahmet bunada bakarmısın. Karından ultarsyon.
Ona baktim ben zaten yaaaaCanım sana zahmet bunada bakarmısın. Karından ultarsyon.
Aaa cok ozur dilerim etiketi benim etiketim zannettim pardon hemen bakiyorumCanım sana zahmet bunada bakarmısın. Karından ultarsyon.
Yok canım sorun değil. Baktığın için teşekkür ederim.Aaa cok ozur dilerim etiketi benim etiketim zannettim pardon hemen bakiyorum
Karından o vakit ramziye gore kız
Saol canım sağlıklı doğsun da. Ramzi bi eğlence. Sohbet muhabbet iyi olsun.Karından o vakit ramziye gore kızama valla ramzi tutmayan bi dunya insan var insallah rabbim gonlunuzdekini versin
Bence erkekKızlar ben de meraktan catlıcam bana da baksanıza
Benimkine bi fikrin varmi canimBence erkek
Baska fotograf var mi sizin bacaklarini acmis gibi ama nub icin diger turlu lazimBenimkine bi fikrin varmi canim
Baska fotograf var mi sizin bacaklarini acmis gibi ama nub icin diger turlu lazim
BU VAR OLUR MU BILEMEDIM CANIMBaska fotograf var mi sizin bacaklarini acmis gibi ama nub icin diger turlu lazim
Erkek gibi ama cokta emin degilim
Tesekkur ederim önce sağlık benim ki merak işte:)Erkek gibi ama cokta emin degilim
Bana da bakbilir misiniz lütfenOna baktim ben zaten yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?