- 19 Eylül 2020
- 31
- 5
- 6
- 32
- Konu Sahibi melekarjin
Kızlar 7 haftalık usg resmî sizce cinsiyet ne?tahminleri alayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu haftalarda erkek bebekte vücut hemen belli oluyor kızda biraz et parçası gibi oluyor tabii tahmini erkek gibi geldi banaKızlar 7 haftalık usg resmî sizce cinsiyet ne?tahminleri alayım☺
Merhaba benim bebişimede cinsiyet tahmini alabilirmiyim kıslarbu haftalarda erkek bebekte vücut hemen belli oluyor kızda biraz et parçası gibi oluyor tabii tahmini erkek gibi geldi banaRabbim hayırlısını versin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ,en güzeli mutlaka dr tahmini ama burda keyif olarak tahmin ediyoruzMerhaba benim bebişimede cinsiyet tahmini alabilirmiyim kıslar☺ 9-12-14daha kontrole gidemedik haftaya 16kontrolünde öğreneceğiz inş☺
cinsiyeti belli oldumu merak ettimMerhaba benim bebişimede cinsiyet tahmini alabilirmiyim kıslar☺ 9-12-14daha kontrole gidemedik haftaya 16kontrolünde öğreneceğiz inş☺
Pazartesi belli olacak inşaallah 16hafta kontrolümdecinsiyeti belli oldumu merak ettim