- 19 Ağustos 2020
- 244
- 117
- 24
- Konu Sahibi LightNing34
Ultrasondan anlayan hanimlar Cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz 12 haftalik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benceEki Görüntüle 2691720
Ultrasondan anlayan hanimlar Cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz♥♥♥♥ 12 haftalik.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için öğrendiğimde yazacagimKız bence
Bende anlayacak birilerini ariyorum ama sen at belki yardimci olanlar cikar bize canimBenimkini anlaycak varsaa atabilirimm
Bende yeni geldim attim hahaha Sen kacinci haftandasin canimYeni geldm Dr dan çekip atayım ama Hiç sesi solugu yok milletn huhu biz meraklı annneleri görün Azciik
Yaa Maşallahh.. İnşallah sesimizi duyanlar olur :))) Bende cok merak ettimmmEki Görüntüle 2691978 Buda Bugünkü Teyzeleri
İnşallah :))))Yaa Maşallahh.. İnşallah sesimizi duyanlar olur :))) Bende cok merak ettimmm
Eki Görüntüle 2691978 Buda Bugünkü Teyzeleri
Maşallah Allah size başlasın galiba hamileliğimiz aynı ben de salı günü gittim doktor bir benzetme yapmadı sanki benziyor ultrason kağıtlarımızEki Görüntüle 2691976 bu 12 haftayken
Aminnnnnnnnn aminnnnn kuzm Benmki bi benzetme yaptı ama Sanmam dedi doğru çıkacgı sadce tahmn Kız gbi dedi sankiMaşallah Allah size başlasın galiba hamileliğimiz aynı ben de salı günü gittim doktor bir benzetme yapmadı sanki benziyor ultrason kağıtlarımız
Ben kıza benzettim hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2691978 Buda Bugünkü Teyzeleri
BendeBen kıza benzettim hayırlısı olsun inşallah
Erkek benceEki Görüntüle 2691978 Buda Bugünkü Teyzeleri
Kiz bu benceEki Görüntüle 2691976 bu 12 haftayken
Hakkmzda hayrlısı kuzmm baklm yarn belki öğrenrm kontroldeErkek bence