Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekKizlar 12 haftalik bebegimin cinsiyet tahmini yapar misiniz cok merak ediyorum :) Eki Görüntüle 2685687
Bebisin arkasi dönük cok tahmin edemedim ben baska fotosu bar miTahmin yorum varmı Kızlar
Aaa ama yüzü görünüyor bi arkadaş da poposu dönük dedi ama ben göz burnu görünce ihtimal vermedim nasıl anladınız bende o kadar tahmin de bulunuyorum ama hiç arkası dönük gibi gelmedi tebrikler vallaBebisin arkasi dönük cok tahmin edemedim ben baska fotosu bar mi![]()
Başka foto yok maalesefBebisin arkasi dönük cok tahmin edemedim ben baska fotosu bar mi![]()
Erkek benceKizlar 12 haftalik bebegimin cinsiyet tahmini yapar misiniz cok merak ediyorum :) Eki Görüntüle 2685687
Erkek büyük ihtimal canımKizlar 12 haftalik bebegimin cinsiyet tahmini yapar misiniz cok merak ediyorum :) Eki Görüntüle 2685687
Çok net erkekKizlar 12 haftalik bebegimin cinsiyet tahmini yapar misiniz cok merak ediyorum :) Eki Görüntüle 2685687
Bende tahminlerinizi bekliyorum 10+1Çok net erkek
Sizinki şuan çok küçükBende tahminlerinizi bekliyorum 10+1![]()
Kelin ilacı olsa başına sürermiş kendininkini tahmin edemiyorum seni de kız erkek diyerek ümitlendirmek istemem doktor tahmin de bulundu mu
Yok canm bulunmadi anlarsnz belki die atim dedmKelin ilacı olsa başına sürermiş kendininkini tahmin edemiyorum seni de kız erkek diyerek ümitlendirmek istemem doktor tahmin de bulundu mu
kız gibiYok canm bulunmadi anlarsnz belki die atim dedm![]()