Cinsiyet tahmini?¿

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
30
Ultrason resmine ve durusuna göre sizce kizmi erkekmi sağdaysa kiz soldaysa erkek diolardi

Eklentiler

• 20170428_103443.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 282
Allah iyiliğini versin hiç bişey belli değilki bebeğin vucudu bile görünmüyo.
Tavsiyem alyansını ipe geçir göbeğinin üstünde sallandır(kendiliğinden sallanacak sen sallama) daire çizerse kız. Uzun gidip gelirse erkek. Genelde tutar. Avuç içindede yapabilirsin ordada ilk çocukdan itibaren gösterir sırayla. Her dönüşte kız yada erkek belli olur durdurup tekrar yapılır taki durup sabitlenene kadar.
Annemin 9 çocuğu sırasıyla cinsiyetleride tam tutarak çıkmıştı kokumuz kopmuştu tabi sallandırmaktan
Bir dene istersen.

Biliyorum cnm daha belli olmaz ama gecen gun bi konu gordum ultrason resminden bebegin durusundan tahminde bulunuyorlardi

Daha çok erken ultrason tahmini için ama yüzük testi yaptunmı ne çıktı? Allah tamamına erdirsin amin.

Karnima tuttugumda yuvarlak daire ciziyo kiz yani yuzuge gore☺

Karnima tuttugumda yuvarlak daire ciziyo kiz yani yuzuge gore☺
Evet öyle görünüyor. Avuç içine tutarak da yap sırayla kaç çocuk olacak bakalım yalancı ultrason
İlk bebeğinmi?

Nasıl şimdi bir oğlunmu var? Bu ikinci gebeliğinmi? Düşükler yüzükte çıkmıyor bende ve cevremde çıkmadı.

Evet ikinci gebeliğim yuzuge gore kiz erkek kiz erkek kiz dusuk oldu erkek dogdu simdi ise kiz gösteriyo annemede baktik ondada dusukleriyle bir gosteriyo yuzuk her hamile kalisi sayiyo yani

Benim düşük cinsiyet oluşmadan oldu ve çevremdede öyle sanırım ondan görünmedi. (Ay sanki kesinmiş gibi)
Hayırlısı olsun bakalım yüzük yalan söylemez
Cinsiyeti öğrenince paylaşırmısın burda.

Bir oglum var birde kızım olsun cok.isterim allahim kalbimize gore versin insallah tabiki paylasirim

[QUOTE="arnavut1985, post:
Ultrason resimlerimiz çok benziyor sizin cinsiyet belli oldu mu acaba kız mı erkek mi söyler mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…