- 4 Eylül 2019
- 7
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Yagmur_dnz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fasulye kese şekline göre erkek gibiCinsiyet henuz soylenmedi tahmin yaparmisiniz
6. Haftanin varmi resmiKızlar 12+4 haftaligiz bakmadı bile cinsiyete tahmin eder misiniz
6 haftalık değilde 8 haftalık var6. Haftanin varmi resmi
Sanki erkek gibi sen ne hissediyorsun rüya felan gördük mü6 haftalık değilde 8 haftalık var
Görmedim ruya hanı ama herkes cevremde erkek diyo kız diyen yok yanihayırlısı olsun bende onlara bakarak erkek diye geciyo icimden dr söylemedi ya ısrar ettim ama ikili test te çılgın bi çocuk ensesini olcuyum de ddiSanki erkek gibi sen ne hissediyorsun rüya felan gördük mü
Erkek bebusler hareketli olur diye bir söylem de var ne kadar doğru bilememGörmedim ruya hanı ama herkes cevremde erkek diyo kız diyen yok yanihayırlısı olsun bende onlara bakarak erkek diye geciyo icimden dr söylemedi ya ısrar ettim ama ikili test te çılgın bi çocuk ensesini olcuyum de ddi
8nsallah gönlünüzden geçen sağlıklı bir evlât olsunGörmedim ruya hanı ama herkes cevremde erkek diyo kız diyen yok yanihayırlısı olsun bende onlara bakarak erkek diye geciyo icimden dr söylemedi ya ısrar ettim ama ikili test te çılgın bi çocuk ensesini olcuyum de ddi
Amin inşallah sağlıklı olsun da cevremde de öyle diyolar hareketli erkek fln diye ama ne olursa olsun kabulum8nsallah gönlünüzden geçen sağlıklı bir evlât olsun
Yorumunuzu kime yaptınız acabaBanada erkek gibi geldi ayni benimkine benziyo
SizeYorumunuzu kime yaptınız acaba
Ya teşekkür ederim yorum için size söylediler mi cinsiyeti daha büyük sanırım haftaniz
15 haftaliktim söyledi %99 erkek dedi p.tesi kontrolüm var bakalım nasiliz suan 17+1 günlüğüzYa teşekkür ederim yorum için size söylediler mi cinsiyeti daha büyük sanırım haftaniz
Maşallah Rabbim sağlık versin bende iki hafta sonra gidicem ikili test sonucu almaya insallah söyler bu sefer yoksa özele geçiş yapicam15 haftaliktim söyledi %99 erkek dedi p.tesi kontrolüm var bakalım nasiliz suan 17+1 günlüğüz
Sagol canim Allah razı olsun hepimizin inşallahMaşallah Rabbim sağlık versin bende iki hafta sonra gidicem ikili test sonucu almaya insallah söyler bu sefer yoksa özele geçiş yapicam