Sanki banada öyle geldi ama dediğim gibi yorum yapmak istemedi bile ama çok merak ettimBen erkeğe benzettim bacak arasında ki çıkıntıdan bende 12+2 deyim söylerim ama yanılma payı olur diye söylemedi sizinkinide benziyor
Yaaa Allah bağışlasın sizede ozamanBen erkeğe benzettim bacak arasında ki çıkıntıdan bende 12+2 deyim söylerim ama yanılma payı olur diye söylemedi sizinkinide benziyor
Öyle tabiKız diyorum%50 şans değil mi zaten
İnanırmısınız hep aynı durumda kalıyorum çevremdekilerde öyle yarısı kız yarısı erkek diyorKonu sahibine çok yardımcı oldukihtimal hala 2 kız 2 erkek tahminiyle %50-%50
Kız gibi sankiKızlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı 12+2 yiz doktora sordum ama erken dedi bakmadı bile.
Çok teşekkür ederimKız gibi sanki
Bu kadar fotoraf veren doktorrrKızlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı 12+2 yiz doktora sordum ama erken dedi bakmadı bile.
Mayısta dogacakss Çin takvimine göre kızKızlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı 12+2 yiz doktora sordum ama erken dedi bakmadı bile.
Ama yaşıma göre çin takvimi erkek çıkıyo onuda denedimMayısta dogacakss Çin takvimine göre kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?