• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİNSİYET TAHMİNİ YAPAR MISINIZ

irdem78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
8
0
1
26
Merhaba,
Bebeğim 12+6 haftalık devlet hastanesindeki doktor 10 saniye bakmasıyla %90 kız dedi 3 gün sonra özel hastane kendi doktorum göstermedi belki kız olabilir ama kendini ona ayarlama dedi ben de hep kız çocuğum olsun isterdim ama hamile olduğumu duyduğum andan beri içime erkek doğdu o kadar doğdu ki gidip erkek kıyafetleri aldım etrafımdaki herkes de erkek olacak dedi o kadar farklı bir his ki anlatamam sizlerden ricam tahminde bulunmanız şimdiden teşekkür ederim...

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-10-09 at 10.19.04.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-09 at 10.19.04.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 137
  • WhatsApp Image 2023-10-09 at 10.18.56.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-09 at 10.18.56.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 129
Merhaba,
Bebeğim 12+6 haftalık devlet hastanesindeki doktor 10 saniye bakmasıyla %90 kız dedi 3 gün sonra özel hastane kendi doktorum göstermedi belki kız olabilir ama kendini ona ayarlama dedi ben de hep kız çocuğum olsun isterdim ama hamile olduğumu duyduğum andan beri içime erkek doğdu o kadar doğdu ki gidip erkek kıyafetleri aldım etrafımdaki herkes de erkek olacak dedi o kadar farklı bir his ki anlatamam sizlerden ricam tahminde bulunmanız şimdiden teşekkür ederim...
Neden kimse bir şey yazmıyor :(((

Merhaba,
Kız, canım bacak arası düz erkek bebek hemen belli oluyor. Bu çevredeki insanlar aslında bazı şeylere i andırıyor lar bizi benim de 3gebeligim 2tane kızım var şimdi bu bebeğime erkek diyor herkes ama kimsenin anladığında değil sırf iki kızım var diye ben de erkek hissediyorum ama kızımda olabilir 12 haftalık hamileyim bende

nasıl anladınız bir de benim hiç mide bulantım olmadı hiç hamile gibi değilim Allaha çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ve bir şey aşermiyorum sadece iştahım arttı o kadar
Bebeğin Ne tarafta olduğu ve keseye baktım canım

Merhaba,
Valla hiç güvenme bekle biraz daha. 17.haftaya kadar kız dediler. 17 de birden erkek oldu

Valla hiç güvenme bekle biraz daha. 17.haftaya kadar kız dediler. 17 de birden erkek oldu
Ben devlet hastanesine gittim doktor 5 saniye bakmasıyla %90 kız dedi biz de çok şaşırdık özeldeki doktorum ise kız gibi ama belli de değil dedi inşallah rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin hep erkek geçti benim de

Benim nedir sizce

Eklentiler

• 202310170855270003OB.JPG
    202310170855270003OB.JPG
    94,7 KB · Görüntüleme: 107
Canlar bana da yardımcı olursanız sevinirim ☺️

Eklentiler

• IMG_20231018_214904.jpg
    IMG_20231018_214904.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 86
Back