- 1 Haziran 2021
- 25
- 24
- 27
- Konu Sahibi Denizzzyldz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hangi gurup canım pek anlamıyorum kiİçimden kız geçti annesi. Çok anlaşılmıyor. Ama ilk kese fotoğrafları i atarsan onlar da ipucu oluyor. Ayrıca neden grupta yoksunuz şubat annesi
Ara kismina 2025 şubat anneleri yaz orada baya kişi varız. Beraber dogumlari bekliyoruz.Teşekkür ederim hangi gurup canım pek anlamıyorum ki
Ya acaba bana da tahminde bulunur musunuz 6+1 karından usg merakıma yenik düşüyorumİçimden kız geçti annesi. Çok anlaşılmıyor. Ama ilk kese fotoğrafları i atarsan onlar da ipucu oluyor. Ayrıca neden grupta yoksunuz şubat annesi
erkekYa acaba bana da tahminde bulunur musunuz 6+1 karından usg merakıma yenik düşüyorum
Ya inşallah çok teşekkür ederim mutlaka yazarımerkek
öğrenince yazın bana ama
Bana da bir tahmininiz olur mu?erkek
öğrenince yazın bana ama
10 hafta 1 günlük cinsiyet tahmini yapar mısınızerkek
öğrenince yazın bana ama
Ya inşallah çok teşekkür ederim mutlaka yazarım
Bu da kız annesi siz de yazın bana öğrenince10 hafta 1 günlük cinsiyet tahmini yapar mısınız
bu minnoşum hissedemedim sağlıkla gelsin minnosssBana da bir tahmininiz olur mu?
çok küçük annesi kız hissettim sadeceoglak_kadini ay bana da tahmin yapar misiniz 5+2
Evet ilk kontrolume daha dun gittim insallah oncelikle saglikli olmasini sonra da ben de kiz olmasini istiyorumçok küçük annesi kız hissettim sadece
Teşekkür ederimbu minnoşum hissedemedim sağlıkla gelsin minnosss
Teyzesi bize de bir tahmin lütfen doktor bir türlü net bir şey söylemedi merak ediyoruzçok küçük annesi kız hissettim sadece
Erkek gibiBana da bir tahmininiz olur mu?
İnşallah bir kızım var önce sağlıkla olsun da çok teşekkür ederimErkek gibi
Allah gönlünüze göre versin.İnşallah bir kızım var önce sağlıkla olsun da çok teşekkür ederim