Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya falan görürüz inşallah haber vericemErkek hissettim
Hadi bakalım hayırlısı olsunHaftaya falan görürüz inşallah haber vericem
Ultrason görüntüsünü yorumlayarak mı söylediniz yoksa sadece hissiyat olarak mı :)Banada erkek gibi geldi.
çıkıntı gibi geldi ondan resme baktımUltrason görüntüsünü yorumlayarak mı söylediniz yoksa sadece hissiyat olarak mı :)
Teşekkür ederiizzHadi bakalım hayırlısı olsun
Fotoğraf yorumlayamamda doğum tarihlerinizi yazarsaniz kan yenilemesi hesabi yapabilirim eğlencesine11 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum kızlar bilgisi olan varsa yorum tahmin yapabilir miiii lütfen
çıkıntı gibi geldi ondan resme baktı
Kimin doğum tarihi benimse 14.08.1997Fotoğraf yorumlayamamda doğum tarihlerinizi yazarsaniz kan yenilemesi hesabi yapabilirim eğlencesine
Aaa sizin doğum tarihleriniz çok yakın olduğu için hesaplama çok zor 2021de en son sizin kanınız yenilenmiş yani kız ihtimali daha yüksek bu hesaba göreKimin doğum tarihi benimse 14.08.1997
Eşimin 17.08.1992
Kan yenilenme muhabbeti nedir ya 2021de ciddi değişimler yaşadım alakası olabilir mi acabaAaa sizin doğum tarihleriniz çok yakın olduğu için hesaplama çok zor 2021de en son sizin kanınız yenilenmiş yani kız ihtimali daha yüksek bu hesaba göre
Yok kız onunla alakası yok zaten bilimsel birşry de değil maksat eğlenceKan yenilenme muhabbeti nedir ya 2021de ciddi değişimler yaşadım alakası olabilir mi acaba
11 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum kızlar bilgisi olan varsa yorum tahmin yapabilir
Aa bana daaa yapar misinnFotoğraf yorumlayamamda doğum tarihlerinizi yazarsaniz kan yenilemesi hesabi yapabilirim eğlencesine
BAkalım hemenAa bana daaa yapar misinn
Bn da bakrmısnızBAkalım hemen
Benım 04.12.2004 eşim 14.02.1997BAkalım hemen
KİzBenım 04.12.2004 eşim 14.02.1997