- 1 Ekim 2023
- 1
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi cenrenurars
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek sankiArkadaşlar merhaba 13 haftalık gebeyım usg ye gore cınsıyet tahmınınız nedır acaba :)
Kiza benzettimKızlar bana da yorum yaparmisiniz sizce ne olabilir 12 haftalık burada
Bir oğlum var birde kizim olsun çok istiyorum insallahh ctesi 14 haftalık olacağız gidicem inşallah söyler DrKiza benzettim
Bir oğlum var birde kizim olsun çok istiyorum insallahh ctesi 14 haftalık olacağız gidicem inşallah söylerKiza benzettim
Allah razı olsun çok sağolunRabbim gönlünüze göre versin![]()
Erkek sanki
Benimkinede bakar misinErkek gibi
Çok anlamam ama bana kız gibi geldiCanım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersem
Benimkinede bakar misin
Bende pek anlamıyorum o yüzden sizlere sormak istedim mesala buna bakıyorum bakıyorum neresi dik anlayamadmEki Görüntüle 3534274 erkek böyle dik görünüyor benim oğlum oldu
Bende pek anlamıyorum o yüzden sizlere sormak istedim mesala buna bakıyorum bakıyorum neresi dik anlayamadm![]()
Hmm anladım canm hayırlısı olsun inşaallah bakalım haftaya ogrenirsem buraya yazarım yorumunuz için çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3534289 yukarı dogru yaygan değil kızların çatal gibi düz oluyor ucu erkeklerin tepesi oluyoe
Rica ederim inşallah Allah gönlüne göre versinHmm anladım canm hayırlısı olsun inşaallah bakalım haftaya ogrenirsem buraya yazarım yorumunuz için çok teşekkür ederim![]()