Cinsiyetini ne kadar çok merak edersem ediyim göstermeyen bi bebem var sanırımm arkadaşlar yardım edinn meraktan çatlıcam artıkk nedir cinsiyeti sizce son ultrasonu ekliyorum buraya Allah rızası için bilen anlayan biri beni aydınlatsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neye göre bakıyorsunuz acaba bende kız hissediyorum da merak ettim o yüzdenKiza benzettim
kese şekline göre mi erkek oluyor acaba bilmediğim için soruyorum hep kız hissediyorum da kafam çok karışıkTatlım bu erkek
Yaa ama göstermiyor genelde kız göstermez demezler mi şaka bi yana sağlıklı olsun yetererkek bence
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin haftaya kontrole gideceğim hemde cinsiyeti öğrenmeye inşallah bu sefer gösterirKese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar ama doğru mu bilmiyorum
Ayy inşallah sağlıkla gelsinKafası , duruşu ve kesesi benim kıza çok benziyor ben kıza benzettim ama hayırlısı
Cinsiyetini ne kadar çok merak edersem ediyim göstermeyen bi bebem var sanırımm arkadaşlar yardım edinn meraktan çatlıcam artıkk nedir cinsiyeti sizce son ultrasonu ekliyorum buraya Allah rızası için bilen anlayan biri beni aydınlatsın
Benimki içinde tahmınde bulunabilir misiniz ?Kafası , duruşu ve kesesi benim kıza çok benziyor ben kıza benzettim ama hayırlısı
Arkasını dönmüş benim kız da böyleydi emin olmamakla birlikte yuvarlak kese kız diyorlar fasulye gibiyse kese erkek diyorlar
Benmkını ne tam yuvarlak ne fasülye gibi sanki anlayamadımArkasını dönmüş benim kız da böyleydi emin olmamakla birlikte yuvarlak kese kız diyorlar fasulye gibiyse kese erkek diyorlar
Banada bakabilirminiz 13 haftalıkTatlım bu erkek
Kız gibi duruyor ama tam emin olamadım canım ya başka görüntü var mı elindeBanada bakabilirminiz 13 haftalık
Bunada bakarmisiniz bi arkadasinKız gibi duruyor ama tam emin olamadım canım ya başka görüntü var mı elinde