Cinsiyetini ne kadar çok merak edersem ediyim göstermeyen bi bebem var sanırımm arkadaşlar yardım edinn meraktan çatlıcam artıkk nedir cinsiyeti sizce son ultrasonu ekliyorum buraya Allah rızası için bilen anlayan biri beni aydınlatsın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini yapabilir misinizz help meee 🥹🥲
- Konu Sahibi mrvcku
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet cinsiyet tahmin gebelik hamileleik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2017
- 6.148
- 38.601
- 548
- 33
- 30 Nisan 2023
- 1.871
- 1.974
- 53
- 31
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
Neye göre bakıyorsunuz acaba bende kız hissediyorum da merak ettim o yüzdenKiza benzettim
kese şekline göre mi erkek oluyor acaba bilmediğim için soruyorum hep kız hissediyorum da kafam çok karışıkTatlım bu erkek
Yaa ama göstermiyor genelde kız göstermez demezler mi şaka bi yana sağlıklı olsun yetererkek bence
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin haftaya kontrole gideceğim hemde cinsiyeti öğrenmeye inşallah bu sefer gösterirKese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar ama doğru mu bilmiyorum
Ayy inşallah sağlıkla gelsinKafası , duruşu ve kesesi benim kıza çok benziyor ben kıza benzettim ama hayırlısı
- 4 Ekim 2024
- 3
- 0
- 1
- 26
Cinsiyetini ne kadar çok merak edersem ediyim göstermeyen bi bebem var sanırımm arkadaşlar yardım edinn meraktan çatlıcam artıkk nedir cinsiyeti sizce son ultrasonu ekliyorum buraya Allah rızası için bilen anlayan biri beni aydınlatsın
Benimki içinde tahmınde bulunabilir misiniz ?Kafası , duruşu ve kesesi benim kıza çok benziyor ben kıza benzettim ama hayırlısı
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Arkasını dönmüş benim kız da böyleydi emin olmamakla birlikte yuvarlak kese kız diyorlar fasulye gibiyse kese erkek diyorlar
- 4 Ekim 2024
- 3
- 0
- 1
- 26
Benmkını ne tam yuvarlak ne fasülye gibi sanki anlayamadımArkasını dönmüş benim kız da böyleydi emin olmamakla birlikte yuvarlak kese kız diyorlar fasulye gibiyse kese erkek diyorlar
- 17 Kasım 2024
- 134
- 28
- 13
- 25
Banada bakabilirminiz 13 haftalıkTatlım bu erkek
Eklentiler
- 30 Nisan 2023
- 1.871
- 1.974
- 53
- 31
Kız gibi duruyor ama tam emin olamadım canım ya başka görüntü var mı elindeBanada bakabilirminiz 13 haftalık
- 17 Kasım 2024
- 134
- 28
- 13
- 25
- 17 Kasım 2024
- 134
- 28
- 13
- 25
Bunada bakarmisiniz bi arkadasinKız gibi duruyor ama tam emin olamadım canım ya başka görüntü var mı elinde