Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erkek hissettimSuan 12+2. Cinsiyet tahmin edebilir misiniz
Erkek hissettimSuan 12+2. Cinsiyet tahmin edebilir misiniz
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Ben erkek hissettim
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Erkek hissettim
Bence erkek sizinMerhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?
ErkekkMerhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?
KızzMerhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersemBence kız canım. Sağlıklı gelsin inşallah
Benimkinede bakar mısın rica edersemBen erkek hissettim
Benimkinede bakar mısın rica edersemErkek hissettim
Benimkinede bakar mısın rica edersemBence erkek sizin
Benimkinede bakar mısın rica edersem
Bence erkekBenimkinede bakar mısın rica edersem
Bence erkek
Sanki küçücük bişey gözüküyor iç hissiyat diyelim hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ne zaman ogreneceksiniz mutlaka beni de etiketleyinnCogunluk kız dedi hayırlısı olsun inşaallah bakalım artık ofeenince yazarm siz neye göre yorumladiniz acebaa
İnşallah birdaha ki hafta perşembe gittiğimde söylerler sizede muhakak söylerimSanki küçücük bişey gözüküyor iç hissiyat diyelim hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ne zaman ogreneceksiniz mutlaka beni de etiketleyinn