Teşekkür ederim kız istiyordum aslında ama hayırlısı artıkErkek diyorum ben de
Yaa ne kadar belirginleşmiş bende 11+3 haftaya gidicem kemik yapısına göre tahmin ediyorlar aslında sana demediler mi sana ?Merhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ? Döndüğü fotoğrafta bana erkek gibi geldi ama emin değilim
2 hafta var aramızdaYaa ne kadar belirginleşmiş bende 11+3 haftaya gidicem kemik yapısına göre tahmin ediyorlar aslında sana demediler mi sana ?
Bana da erkek gibi geldi ama yanılma payı çok fazla
Erkek bence kemık yapısıda belırgın hayırlı olsunMerhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ? Döndüğü fotoğrafta bana erkek gibi geldi ama emin değilim
İnşallah kız olur bir erkek bi kız olmuş olur ama tabiki sağlıklı olmadı herşeyden daha önemli2 hafta var aramızdailk hamileliğimde kemik yapısına göre kız dediler erkek çıktı bunda da erkek gibi dediler belki kız çıkar.
Benimkini de yorumlar mısınızErkek bence kemık yapısıda belırgın hayırlı olsun
Sizce nedir benimkiErkek sanırım
Benim bebişime de bakar mısınız acaba önce erkek sonra kız denildi ama belli değil hala ihtimal verildiYaa ne kadar belirginleşmiş bende 11+3 haftaya gidicem kemik yapısına göre tahmin ediyorlar aslında sana demediler mi sana ?
Bana da erkek gibi geldi ama yanılma payı çok fazla
Kız taahminimMerhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ? Döndüğü fotoğrafta bana erkek gibi geldi ama emin değilim