- 7 Nisan 2023
- 11
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi Orangephobia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett haklısınız ama burada erken haftalarda tahmin yapıldığını gördüm o yüzden dayanamadım konu açtımDaha kucucuk :) belli olmaz
Ayy o kadar çok kız istiyoruz kiikız hissettim
bende kız istiyorum 10+4üz daha hayırlısı bakalımm bi öğrendeydkAyy o kadar çok kız istiyoruz kii
Allah sağlıklı hayırlı kız evlatlar versin ikimize debende kız istiyorum 10+4üz daha hayırlısı bakalımm bi öğrendeydk![]()
brnim kız dyen annemle ablam karnımı görünce erkek demeye başladılar...kız olunca kilo alınıyormuş karın aşağıda olmuyormuş ben karnıma çok kilo almışım neler neler hep hırafe diyorum biz dpğurmadık sanki diyolar slclsğwlfkgkflldfAllah sağlıklı hayırlı kız evlatlar versin ikimize de![]()
Bana da ultrason fotoğrafını gören herkes erkek diyor allaksaşsmsklsbrnim kız dyen annemle ablam karnımı görünce erkek demeye başladılar...kız olunca kilo alınıyormuş karın aşağıda olmuyormuş ben karnıma çok kilo almışım neler neler hep hırafe diyorum biz dpğurmadık sanki diyolar slclsğwlfkgkflldf
Hayırlısı olsun da sağlıklı olsusnlar yeter bzeBana da ultrason fotoğrafını gören herkes erkek diyor allaksaşsmskls
Bana da ultrason fotoğrafını gören herkes erkek diyor allaksaşsmskls
Sanki erkek gibi hissettimbenimki burda 9+5 ti ne hissediyosun baksr mısın dkclspd
bende kız gibi ama bugün fark ettm ki hissettklerimin hep tersi çıkıyor birine erkek hissrttm kızı olcakmış, bsşks bir arkadaşıma aşırı kız hissettim onunda oğlu oluyormuşSanki erkek gibi hissettim![]()