- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- Konu Sahibi zehroskrmn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kaç haftalıkYaa bende çok merak ediyorum bana da yorum yapar mısınız
Yaaaa bende 13. Haftadayim ama anlamıyorum tahminelrden banada erkek olabilir dedi size atsam yorum yapabilirmisinizKızlar 13. Haftadayız cinsiyet tahmini yapabilen var mı doktor daha belli olmaz dedi 1 ay sonra anca dedi ama şuan bi çıkıntı yok kız olabilir ama çıkıntı sonra da çıkabilir dedi
Ay bende anlamıyorum ki o yüzden konu açtımYaaaa bende 13. Haftadayim ama anlamıyorum tahminelrden banada erkek olabilir dedi size atsam yorum yapabilirmisiniz
ErkekKızlar 13. Haftadayız cinsiyet tahmini yapabilen var mı doktor daha belli olmaz dedi 1 ay sonra anca dedi ama şuan bi çıkıntı yok kız olabilir ama çıkıntı sonra da çıkabilir dedi
canım ben kız diyorum.Kızlar tahminde bulunur musunuz bende çok merak ediyorum 11+2 haftalık usg
Canım teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir çok sağol içimdeki his hep kız diyorcanım ben kız diyorum.
gönlüne göre versin Rabbim.❤Canım teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir çok sağol içimdeki his hep kız diyor
Amin canım benimgönlüne göre versin Rabbim.❤
Canım rica etsem bende ulteason görüntümü atsam yorumlar msncanım ben kız diyorum.