- 1 Ekim 2016
- 732
- 637
- 103
- 28
- Konu Sahibi Blackcatt1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anladınız:)Erkek :)
Kafa yapısı ve boynun duruşu erkeğe benziyor oradan. ilerleyen haftalarda nub a göre daha belirgin olur tabii ki:)Nerden anladınız:)
Bana da erkek gibi geldi kafa yapısındanDoktorum bir tahminde bulundu ama sadece ihtimal dedi. Buradaki deneyimli ablalarıma kardeşlerime bi danışayım dedim. Sizce bu minnoşun cinsiyeti ne?
Bugün Fetal DNA test için kan verdim 1-2 haftaya cinsiyet de çıkar doktor kız diye tahmin ediyorum dedi ama ben tabi sabırsızlanıp sormak istedim :)Kafa yapısı ve boynun duruşu erkeğe benziyor oradan. ilerleyen haftalarda nub a göre daha belirgin olur tabii ki:)
Doktor da kız tahmin ediyorum dediBana da erkek gibi geldi kafa yapısından![]()
Gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlı sağlıklı bir şekilde o olsunDoktor da kız tahmin ediyorum dedi![]()
Amin hepimizinGönlünüzden ne geçiyorsa hayırlı sağlıklı bir şekilde o olsun![]()
Bana da yorum yapar mısın lütfenErkek :)
Çok küçük ama :) kaç haftalık bu attığınızdaBana da yorum yapar mısın lütfenZeytin_zey iki kızım var erkek istiyoruz hayırlısı ile. Cuma günü kontrol m var. Çok merak ediyorum
![]()
Çok küçük ama :) kaç haftalık bu attığınızda
Önceki haftalardan fotoğraf var mı13+4 haftalık![]()
Evet atym 7 haftalık olck.Önceki haftalardan fotoğraf var mı
Öncelikle 13. Haftanın görüntüsü çok net değildi benim için ondan dolayı ona yorum yapamadım ,7 haftalık da baya düşük ama Ramzi teorisine göre kız olma ihtimali varEvet atym 7 haftalık olck.
Öncelikle 13. Haftanın görüntüsü çok net değildi benim için ondan dolayı ona yorum yapamadım ,7 haftalık da baya düşük ama Ramzi teorisine göre kız olma ihtimali var![]()
Evet en başta sağlıklı olsun bebişlerimizYaa. Sağlıklı olsun. Hayırlı evlat olsun. İki meleğim var. İnşallah bu da erkek olsun
çok teşekkür ederim dönüşler için
![]()
Zeytin zey benim bebegim içinde bakar mısınızEvet en başta sağlıklı olsun bebişlerimiz
Yine de Allah inş gönlünüze göre verir , iki duyguyu da tattırır Allah![]()
At kuzum bakayımZeytin zey benim bebegim içinde bakar mısınız