Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini 🤰
- Konu Sahibi Dilasare
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cinsiyet #hamileyim #10 haftalık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
İçimden kız geçti sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3527499 Kızlar merhaba 9+1 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım teşekkür ederimİçimden kız geçti sağlıkla gelsin
- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Erkek sankimMerhaba banada yorum yaparmısınız bacak arası fotosu
- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Erkek gibi geldi bana sağlıkla gelsin inşallah12 hafta 4 gün burda birdahaki kontrol 21. Haftaya merak ediyorum
Teşekkür ederim doktor tahminim erkekten yana söyledi ama değişe bilirde . Böyle bacak arası olup sonradan kız olan varmı gerçekten merak ediyorumErkek sankim
- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Bacak arasında bariz belli oluyor erkek organıTeşekkür ederim doktor tahminim erkekten yana söyledi ama değişe bilirde . Böyle bacak arası olup sonradan kız olan varmı gerçekten merak ediyorum
Benimkini nasıl tahmin ettiniz merak ettimBacak arasında bariz belli oluyor erkek organı
- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Benim kızdada aynıydı ama hissim öyle söyledi gebeliğinizi ilk gittiğiniz ultrason resmi var mı keseBenimkini nasıl tahmin ettiniz merak ettim
Evet var şuan dışardayım eve gidince göndereyimBenim kızdada aynıydı ama hissim öyle söyledi gebeliğinizi ilk gittiğiniz ultrason resmi var mı kese
1 oğlum 1 kızım var. Kızım hep dua ediyor erkek olması içinevin tek prensesi benim diyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBacak arasında bariz belli oluyor erkek organı
- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez aslında kızlar kkzkardeş isterdi1 oğlum 1 kızım var. Kızım hep dua ediyor erkek olması içinevin tek prensesi benim diyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim şuan içime doğdu ve erkek gibi geldi nedense tabi hayırlısı12 hafta tahmin var mı
Bi tane oğlum var sağlıklı olsun insallahta kız olsa da çok iyi olur yani teşekkürlerBenim şuan içime doğdu ve erkek gibi geldi nedense tabi hayırlısı
Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin içime bir an öyle doğdu en iyisini Rabbim bilirBi tane oğlum var sağlıklı olsun insallahta kız olsa da çok iyi olur yani teşekkürler
- 30 Mart 2024
- 195
- 33
- 13
Merhaba bana da yorum yapar mısınız anlıyorsanızBenim kızdada aynıydı ama hissim öyle söyledi gebeliğinizi ilk gittiğiniz ultrason resmi var mı kese
Eklentiler
- 30 Mart 2024
- 195
- 33
- 13