Cinsiyet tahmini olanlar:)

Ucmevsim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
221
497
23
31
Merhaba kizlar suan 12+6 haftalik hamileyim. Ilk bebegim. Herkeste oldugu gibi ben de cok merak ediyorum tabiki onceligim saglikli ve hayirli bir evlat olmasi. Burda da bebegimin 3 tane fotosu var tahmin edebilenler varsa lutfen:)
burda 10+4
burda 11+4
burda da 12+1
12+1 deyken merakima yenik dusup baska bir doktora gttm ben cok merak ediyorum bana bi benzetme yapabilirmisiniz diye:) doktor bana guldu ve sasirdi acikcasi:) bu haftada cok zor kendi hastalarima bu haftada hayatta bi tahmnde bulunmam ama o kdar gelmissin goremem ama artk tahmn etmeye calisicam dedi. Bakti baya zorlandi acikcasi. Sana sadece %51 ihtimal diyebilirim dedi. Bir cikinti var erkege donusebilir dedi. Ama bu haftalarda dusuk yapanlar oluyor dunya gozuyle bile organini anlayamiyoruz o yuzden suan net bsey yok dedi. Aranizda bu durumu yasayan varmi. Sonrasinda cinsiyeti kesinlestimi ya da degisti mi? Bir de nubdan anlayan varsa bakip tahmin ederse sevinirimm:)

Son düzenleme:
Nub teorisine gore çıkıntı popoya paralel ise kiz dikey ise erkek bildigim kadariyla sizin de 12 haftalik ultrason görüntüsünde paralel gibi gordum yani buna gore kız gibi duruyor saglikla gelsin bebeginiz :)

Bana 12de erkek demişti doktorum,17de kız dedi 2 doktor birden canim. Ben şu an bile tedirginim değişir mı diye, inşallah gönlünüzce sağlıklı hayırlı bi evladiniz olur

Ayy insallah hayirlisi olur :) insan tabi once ogrenmek istiyor ama bi yandan da tedirgin oluyor hadi cok alisirsam ve degisirse diye. 13+5te kontrolum var o zamanki tahmine guvenebilirmiyim acaba

Arkadaşıma 12. Haftada yüzde 51 erkek demişti. Bizde gülmüştük dünyadaki doğumların %51 erkekmiş ya onda öyle demiş olabilir dedik. Fakat doktor bilmiş oğlu oldu.

Tahmin yaparmısınız

Eklentiler

• 4A94F341-249B-451A-A9D9-439A089F1718.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 1C6CB462-7D2D-4A04-8CC0-D7A2D7F40738.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…