- 10 Kasım 2018
- 29
- 1
- 1
- Konu Sahibi Gmznur198933
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,iki oğluşum var Allah hayırlısını nasip etsin ...Canım kız gibi geldi bana ama tam net değil resimler açıkcası Allah gönlüne göre versin inşallah her şeyin başı sağlık tabi sağlıkla al kucağına inşallah
Merhaba sizin cinsiyet erkeğe benziyor ama belli olmuştur artık ne çoktu lütfen cevap yazar mısınız merak ettim( NİYE BANA KİMSE YORUM YAPMIYOR
Merhaba sizin cinsiyet erkeğe benziyor ama belli olmuştur artık ne çoktu lütfen cevap yazar mısınız merak ettim
Bizim nub da sizinkine benziyordu erkek demişti doktor 12. Haftada 15. Haftada gittim kız dedi ama emin olamadım o yüzden sordum size. Teşekkürler Allah bağışlasınkız cinsiyetimiz :)
Bizim nub da sizinkine benziyordu erkek demişti doktor 12. Haftada 15. Haftada gittim kız dedi ama emin olamadım o yüzden sordum size. Teşekkürler Allah bağışlasın ☺
Kız gibi hissettim canımMerhaba :) acaba benimkinide tahmin edebilitmisiniz? Tesekkurler simdiden :)Eki Görüntüle 2264443
kıza benziyo nubu paralelKizlar buda arkadaşın ultrasyonu Onada bakarmisiniz
Teşekkür ettimkıza benziyo nubu paralel