Cinsiyet tahmini. Kordon mu pipi mi?

ldybrown

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
96
28
3
26

merhabalar 18 haftalik hamileyim doktorum kordon önüne geliyor emin değilim dedi tahminim erkek dedi sizce nedir çok merak ediyorum bakar mısınız?

Merhaba aynı durumu yaşıyorum sizin neymiş?

Eklentiler

• IMG_0933.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 332
Merhaba, bebeğimin cinsiyeti erkek seninkide pipi gibi duruyor açıkçası kaç haftalık ve başka bacak arası görüntüsü var mi?
Fotoğrafta 15 haftalık başka bacak arası fotosu yok 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ozaman öğrenecek inşaAllah

Yani eğer çıkıntı kordon değilse bacak arasında apaçık görünüyor sadece sivri ve biraz büyük duruyor çıkıntı o yüzden emin olamadim
Fotoğrafta 15 haftalık başka bacak arası fotosu yok 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ozaman öğrenecek inşaAllah

Yani eğer çıkıntı kordon değilse bacak arasında apaçık görünüyor sadece sivri ve biraz büyük duruyor çıkıntı o yüzden emin olamadim
Bacak Arası ilk kız demişlerdı BNde kız olarak görmüştüm alttan bugün böyle gördük sızce kordon mu pipi mi

Eklentiler

• IMG_5854.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 278
Kaç haftaliksiniz? Ortadaki çıkıntı çok top gibi duruyor ve çok yukarıda birde büyük duruyor bebeğin pozisyonuna göre. Eğer haftasına göre gelişiyorsa tam pipiye benzememiş mi desem bilemedim belki de sivrileşecektir. Doktor bu cikintiya erkek mi dedi bugün? Eğer dediyse net erkektir çünkü çıkıntı pipi olma ihtimali yüksek oluyor

Sızce ne cınsıyetı arkadaslar

Eklentiler

• IMG20231205115052_01.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 191
bişey sorabilirmiyim bebeğin bacak arası fotosu için vajinal muayne mi şart karından göremiyor mu doktor? ben doktora soyledim ama üzerinde durmadı kafam karıstı özele gidiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…