Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ultrason görüntüsünde böyle çıkıntı var miydi sizde de ? 17 haftalıkken banada böyle dendiben de bu kordon yuzunden gec ogrendim 19+3 ve 19+5 de gittim goremediler sonunda bugun 21+1 gosterdi ve kiz
Merhaba, bebeğimin cinsiyeti erkekMerhaba aynı durumu yaşıyorum sizin neymiş?
Fotoğrafta 15 haftalık başka bacak arası fotosu yok 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ozaman öğrenecek inşaAllahMerhaba, bebeğimin cinsiyeti erkekseninkide pipi gibi duruyor açıkçası kaç haftalık ve başka bacak arası görüntüsü var mi?
Fotoğrafta 15 haftalık başka bacak arası fotosu yok 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ozaman öğrenecek inşaAllah
Bacak Arası ilk kız demişlerdı BNde kız olarak görmüştüm alttan bugün böyle gördük sızce kordon mu pipi miYani eğer çıkıntı kordon değilse bacak arasında apaçık görünüyor sadece sivri ve biraz büyük duruyor çıkıntı o yüzden emin olamadim
Kaç haftaliksinizSızce ne cınsıyetı arkadaslar
bişey sorabilirmiyim bebeğin bacak arası fotosu için vajinal muayne mi şart karından göremiyor mu doktor? ben doktora soyledim ama üzerinde durmadı kafam karıstı özele gidiyormKaç haftaliksiniz? Ortadaki çıkıntı çok top gibi duruyor ve çok yukarıda birde büyük duruyor bebeğin pozisyonuna göre. Eğer haftasına göre gelişiyorsa tam pipiye benzememiş mi desem bilemedim belki de sivrileşecektir. Doktor bu cikintiya erkek mi dedi bugün? Eğer dediyse net erkektir çünkü çıkıntı pipi olma ihtimali yüksek oluyor