• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini için lütfen yardım ...

TheMom33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
9
3
1
31
Tüm anne adayları ve annelere veya çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara merhaba..
Şuan 13 haftalık gebeyim. Elimde 12 haftalık ultrason görüntüsü var. Doktor cinsiyet ile ilgili bir şey demedi. Yardımlarınızı bekliyorum tecrübeli anneler :anneadayı:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-10-30 at 15.50.07.webp
    WhatsApp Image 2020-10-30 at 15.50.07.webp
    19 KB · Görüntüleme: 193
Bence kz 😀 Sağlıkla doğsun 😍

Tüm anne adayları ve annelere veya çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara merhaba..
Şuan 13 haftalık gebeyim. Elimde 12 haftalık ultrason görüntüsü var. Doktor cinsiyet ile ilgili bir şey demedi. Yardımlarınızı bekliyorum tecrübeli anneler :anneadayı:
Maşallah 😊 Ben de konu acmistim bu başlıklar altinda. Saniyorum kese şekline göre yorum yaptilar benim kesem fasulye gibiydi. Erkek dediler çoğunlukta, ve erkek çıktı bizimki... Sanıyorum sizinki de bu teoriden yola çıkarsak kız. Birde benim öyle mide bulantim, kusmam olmadi. Bulandiysa da bir yada iki kez. Sizin bulantiniz var mi

Maşallah 😊 Ben de konu acmistim bu başlıklar altinda. Saniyorum kese şekline göre yorum yaptilar benim kesem fasulye gibiydi. Erkek dediler çoğunlukta, ve erkek çıktı bizimki... Sanıyorum sizinki de bu teoriden yola çıkarsak kız. Birde benim öyle mide bulantim, kusmam olmadi. Bulandiysa da bir yada iki kez. Sizin bulantiniz var mi
Merhabalar. Cevabınız için teşekkürler. Benim de kusma çok olmadı ama bulantı ara ara oluyordu. Ama yine de fazla sayılmaz

Genelde erkekte bulanti cok olmaz derler. Tabi hepsi bir muamma 😌 15+6da öğrenmiştik biz. Allah gönlünüze göre versin🌸
Yalaannn 😁😁😁 inanmayın. Doğum olana kadar.bulantı ve kusma mahvetti beni
. Haa ama erkekte ben bu kadar bulantı ve kusma yaşadıysam bu teoriye göre kızım olursa düşünemiyorum kendimi😱

. Haa ama erkekte ben bu kadar bulantı ve kusma yaşadıysam bu teoriye göre kızım olursa düşünemiyorum kendimi

. Haa ama erkekte ben bu kadar bulantı ve kusma yaşadıysam bu teoriye göre kızım olursa düşünemiyorum kendimi😱
Bence tamamen kişiye göre değişiyor bu bulantı ve kusma olayı.

Merbaha Kizlar
Cinsiyet tahmini yaparmisiniz

Eklentiler

• 20201118_142114.webp
    20201118_142114.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 20201118_142059.webp
    20201118_142059.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 20201126_160909.webp
    20201126_160909.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 25